HomeProduseLaptopuriZenBook Flip S UX370 – Ușor, subțire și fără limite!
ASUS ZenBook Flip S UX370

ZenBook Flip S UX370 – Ușor, subțire și fără limite!

Unul dintre cele mai elegante laptopuri ASUS este cu siguranță ZenBook Flip S UX370. Noul model este construit dintr-un aliaj de aluminiu folosit în industria aerospațială, care e cu 50% mai rezistent decât aliajul folosit în mod obișnuit în laptopuri. Carcasa are elementele definitorii pentru ZenBook: cercurile concentrice, emblema ASUS aurie disponibilă numai pe produsele premium și marginile cu o tăietură ca de diamant. Liniile fluide sunt continuate de o balama inovatoare, cu dublă deschidere.

Balama dublă ErgoLift

Balamalele foarte rezistente ErgoLift au fost testate pentru 20.000 de cicluri deschidere-închidere sunt printre cele mai mici văzute vreodată pe un laptop. Acestea au un mecanism de acționare dual, ce poate ridica și înclina tastatura într-o poziție perfectă pentru scris, atunci când ecranul este poziționat la un unghi mai mare de 135°. Evident, ecranul poate fi pliat pe spate, obținându-se o tabletă subțire, cu Windows și interfață tactilă.

ASUS ZenBook Flip S UX370

ASUS ZenBook Flip S UX370

Ecran UltraHD

Ecranul, cu o diagonală de 13,3 inci, poate avea rezoluție FullHD sau 4K UltraHD, fiind protejat cu sticlă Corning Gorilla. Unghiurile de vizualizare urcă la 178 de grade și poate reda integral paleta sRGB. În cazul versiunilor echipate cu ecran 4K UltraHD, densitatea pixelilor este atât de ridicată încât chiar și cele mai fine detalii pot fi observate.

ASUS ZenBook Flip S UX370

ASUS ZenBook Flip S UX370

Procesor puternic Intel Core i7

ASUS ZenBook Flip S UX370 este motorizat de un procesor Intel Core i7 (din generația a șaptea sau a opta), 16GB memorie RAM și stocare rapidă pe SSD de până la un TB. Această configurație hardware de top garantează rularea celor mai pretențioase aplicații din prezent, cât și din viitor.

Câștigător Good Design Awards 2017

Câștigător Good Design Awards 2017, ASUS ZenBook Flip S este cel mai subțire laptop convertibil din lume și, de asemenea, cel mai ușor. Portabilul are o grosime de numai 10,9mm și cântărește numai 1.1kg, în condițiile în care nu face rabat de la performanță.

Prezentare: ZenBook Flip S UX370 – Ușor, subțire și fără limite!