HomeProduseLaptopuriCel mai interesant portabil 2-in-1: ASUS Transformer Pro T304UA
ASUS Transformer Pro T304UA

Cel mai interesant portabil 2-in-1: ASUS Transformer Pro T304UA

Portabilele cu un grad ridicat de utilitate sunt specialitatea ASUS. Modelele Transformer au uimit publicul prin flexibilitatea lor și posibilitățile noi pe care le aduceau, la un preț competitiv. Astăzi, ASUS are o gamă generoasă de dispozitive, pe toate gusturile, acoperind toate segmentele pieței. ASUS Transformer Pro T304UA este unul dintre cele mai interesante laptopuri 2-in-1, fiind conceput cu un singur scop în minte: de a vă oferi performanța pe care mulți nu au crezut-o posibilă.

Transformer Pro T304UA poate funcționa ca un laptop, ca o tabletă de mari dimensiuni cu stilou electronic ASUS Pen, dar și ca un stand pentru vizionarea de filme. Corpul subțire este construit din aliaje de aluminiu și magneziu, două metale ușoare, cu o textură frumoasă. Acest aliaj scump, ce poate fi regăsit și în industria aeronautică sau în componența automobilelor super-sport, a permis atingerea unei mase de numai 810g și a unei grosimi de 8.85mm, fără a sacrifica rigiditatea.

ASUS Transformer Pro T304UA

ASUS Transformer Pro T304UA

Dispozitivul are un stand metalic, subțire, ce oferă fermitatea necesară susținerii precise a corpului portabilului. Ecranul touchscreen de 12,6 inci, cu rezoluția 3K, este cu adevărat remarcabil. Nu numai că oferă o densitate de 275ppi (pixeli pe inch) dar oferă o acoperire de 121% a spectrului sRGB, culorile fiind mai intense, cu un aspect mai natural.

Când vine vorba de posibilitățile hardware ale modelului ASUS Transformer Pro T304UA, lucrurile sunt și mai suprinzătoare. Acesta are la bază un procesor Intel Core i7-7500U și până la 16GB de memorie RAM LPDDR3. SSD-ul de 1TB, PCIex4, oferă spațiul necesar pentru fișierele mari, precum și timpi reduși de încărcare pentru sistemul de operare Windows și pentru aplicațiile acestuia.

Spre deosebire de alte modele, Transformer Pro T304UA dispune de opțiuni de conectare diverse, integrând perifericele ce poate fi găsite la birou sau acasă. Portabilul integrează porturi precum cititor de carduri SD, LAN, VGA, HDMI, USB 3.0 și USB-C.

Prezentare video – ASUS Transformer Pro T304UA