HomeProduseLaptopuri5 atuuri ale lui ASUS Zenbook S 13 OLED UX5304 care îl ridică deasupra concurenței
Ionut Paraschiv si ASUS Zenbook S 13 OLED UX5304VA

5 atuuri ale lui ASUS Zenbook S 13 OLED UX5304 care îl ridică deasupra concurenței

Zenbook S 13 OLED UX5304 este un laptop ultra-portabil, elegant, ideal pentru utilizatorii exigenți și pentru cei care călătoresc frecvent, fiind un companion perfect pentru un stil de viață ocupat.

Unul dintre principalele sale atuuri este portabilitatea, având doar 1 cm grosime și o greutate de 1kg, fiind ușor de transportat într-un plic special inclus în pachet.

Un alt punct forte al acestui laptop este ecranul OLED HDR de 13,3 inchi, care oferă o rezoluție de 2K și acoperire de 100% a gamei de culoare DCI-P3, fiind ideal pentru creatorii de conținut și pentru vizionarea de divertisment de calitate. De asemenea, ecranul protejează vederea, emițând cu 70% mai puțină lumină albastră dăunătoare decât un LCD.

Performanțele laptopului sunt de asemenea impresionante

Echiparea de top Intel Evo, încorporând un procesor Intel Core i7-1355U de generația a 13-a și o placă grafică Intel Iris Xe, garantează performanțe excepționale și fluiditate în utilizare, făcându-l ideal pentru multitasking și sarcini intensive. Pentru o imagine completă, adaug că ar 16Gb memorie LPDDR5 RAM și un SSD de 1 TB cu interfață PCIe 4.

În plus, conectivitatea extinsă și funcțiile suplimentare, inclusiv porturi USB-C cu Thunderbolt 4 și WiFi 6E, completează experiența, oferind o integrare și un confort sporit în utilizare, pe lângă funcția Windows Hello, disponibilă pe sistemul preinstalat Windows 11 Pro.

ASUS Zenbook S 13 OLED UX5304VA

ASUS Zenbook S 13 OLED UX5304VA

În concluzie, ASUS Zenbook S 13 OLED UX5304 combină portabilitate, performanță, calitate vizuală și conectivitate într-un mod remarcabil, adaptându-se perfect atât nevoilor profesionale, cât și celor de divertisment. Fiecare caracteristică a fost concepută meticulos pentru a îndeplini cerințele utilizatorilor pretențioși, făcând din acest laptop o alegere supremă în lumea tehnologiei moderne.

Urmărește prezentarea video pentru și mai multe detalii