HomeProduseLaptopuriLaptopul ASUS Zenbook 14 OLED UX3405: eleganță atemporală și performanță cu noul procesor Intel Ultra
ASUS Zenbook 14 OLED (UX3405)

Laptopul ASUS Zenbook 14 OLED UX3405: eleganță atemporală și performanță cu noul procesor Intel Ultra

Lansarea noului Zenbook 14 OLED UX3405 marchează o nouă etapă în evoluția laptopurilor, combinând performanță avansată, portabilitate remarcabilă și design atrăgător. Acest model, parte din renumita gamă Zenbook Classic, este dedicat utilizatorilor dinamici, care valorizează atât aspectul elegant, cât și capacitatea tehnică superioară a dispozitivului lor.

VEZI OFERTA ONLINE

Proiectat pentru a satisface nevoile celor mai exigente, Zenbook 14 OLED se distinge prin introducerea noului procesor Intel Core Ultra, o premieră care promite o eficiență energetică îmbunătățită și o performanță de top pentru multitasking și aplicații bazate pe AI. Aceasta reprezintă o evoluție semnificativă în gama de procesoare, oferind utilizatorilor posibilitatea de a experimenta tehnologia de ultimă oră.

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3405)

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3405)

În ceea ce privește designul, Zenbook 14 OLED nu dezamăgește, ci încântă privirea. Cu o greutate de doar 1,2 kg și o grosime de 14,9 mm, acesta redefinește conceptul de portabilitate la un buget moderat.

Carcasa sa metalică, fabricată dintr-un aliaj de aluminiu robust, nu doar că oferă un aspect premium, dar garantează și durabilitatea în timp. Disponibil în culorile Foggy Silver și Ponder Blue, laptopul e o alegere stilată pentru profesioniști.

Performanța bateriei Zenbook 14 OLED este și ea impresionantă, oferind până la 15 ore de autonomie. Această caracteristică este esențială pentru utilizatorii mobili, permițându-le să lucreze fără întrerupere și să rămână productivi pe parcursul unei zile întregi. Încărcarea rapidă adaugă un plus de conveniență, cu 60% capacitate de încărcare realizată în doar 49 de minute, asigurând că laptopul este gata de acțiune în timp record.

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3405)

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3405)

ASUS demonstrează un angajament puternic față de sustenabilitate, cu Zenbook 14 OLED fiind un exemplu în acest sens. Prin utilizarea de materiale reciclate și un ambalaj 100% reciclabil, compania își exprimă responsabilitatea față de mediul înconjurător. Această abordare reflectă o conștientizare crescută a importanței producției ecologice în industria tehnologică.

În plus, Zenbook 14 OLED impresionează prin specificațiile sale de top, inclusiv un ecran OLED vibrant cu rezoluție de 2880×1800 pixeli și o rată de refresh de 120 Hz. Mai mult, acesta se deschide la 180 de grade.

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3405)

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3405)

Acesta oferă culori vii și detalii precise, asigurând o experiență vizuală de neuitat, fie că este vorba de munca de zi cu zi sau de vizionarea conținutului multimedia. Suportul pentru Dolby Atmos aduce o dimensiune nouă experienței audio, oferind sunet de înaltă fidelitate și o imersiune totală.

Zenbook 14 OLED reușește să combine armonios inovația, designul și sustenabilitatea, stabilind noi standarde pentru laptopurile moderne. Cu performanțe impresionante, un design atrăgător și un angajament ferm față de practicile ecologice, acesta este, fără îndoială, un dispozitiv care răspunde nevoilor utilizatorilor contemporani.

VEZI OFERTA ONLINE

Vezi video cu ASUS Zenbook 14 OLED (UX3405)