HomeStiriCele mai importante premii pe care ASUS le-a câștigat în 2023
ASUS doboară din nou recorduri cu 44 de victorii la ediția 2023 a premiilor Red Dot Product Design Awards

Cele mai importante premii pe care ASUS le-a câștigat în 2023

Primirea de premii și recunoașterea la nivelul industriei sunt importante pentru orice afacere. Nu este vorba doar de o simplă autovalidare sau de o creștere rapidă a moralului, ci este o modalitate eficientă de a construi credibilitatea și reputația unei companii la nivelul întregii industrii. Urmărind în mod activ excelența, distincțiile în domeniul afacerilor pot oferi o platformă puternică pentru ca întreprinderile să își stabilească valoarea mărcii și să obțină un avantaj competitiv.

Aflată în permanență în căutarea perfecțiunii, ASUS a avut întotdeauna o abordare centrată pe utilizator și, prin ASUS Design Thinking, s-a străduit să depășească ceea ce este posibil, pentru a crea ceva și mai incredibil.

Haideți să aruncăm o privire asupra unora dintre cele mai importante premii pe care le-a câștigat ASUS în acest an, până în prezent!

Gamă excepțională de produse premiată

Anul acesta marchează o performanță uimitoare pentru ASUS la o serie de premii pentru produse. ASUS a obținut un număr fără precedent de 44 de distincții la Red Dot Award: Product Design 2023, urmat de 15 distincții la Premiile Red Dot: Brands & Communication Design 2023. De asemenea, ASUS a obținut 26 de premii la Premiile iF Design 2023 și a fost inclusă și anul acesta în Top 10 iF Ranking for Best Companies in Asia, care recunoaște companiile care au obținut cel mai mare număr de premii de-a lungul anilor.

Mai mult, ASUS a câștigat un record personal de 27 de premii la ediția anuală 2023 a premiilor Good Design Awards, obținând prima poziție la categoria Echipamente TIC, care cuprinde tehnologia informației și comunicațiilor, cum ar fi computerele și smartphone-urile. În special, ASUS Zenfone 10 a fost apreciat pe scară largă, alături de patru dintre cele mai recente monitoare, demonstrând un portofoliu diversificat și inovații tehnologice.

ASUS primește 27 de distincții în cadrul prestigiosului premiu 2023 Good Design Awards

ASUS primește 27 de distincții în cadrul prestigiosului premiu 2023 Good Design Awards

Și nu numai atât: Zenbook Pro 14 Duo OLED, laptopul ultra-compact și sustenabil, a fost premiat cu argint la categoria tehnologie de consum în cadrul ceremoniei IDEA (International Design Excellence Awards) 2023. Acest laptop OLED de ultimă generație a primit, de asemenea, apreciatul premiu Best Choice Golden Award la Computex 2023, alături de laptopul de afaceri ASUS ExpertBook B9 OLED, care a câștigat premiul Sustainable Tech Special Award pentru procesul său de fabricație eco-conștient și designul său eficient din punct de vedere energetic.

ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED câștigă recunoașterea IDEA pentru design inovator

ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED câștigă recunoașterea IDEA pentru design inovator

De asemenea, în acest an routerele ASUS ZenWiFi mesh au câștigat un râvnit premiu PCMag 2023 Readers’ Choice Award, obținând un punctaj excepțional pentru acoperirea mesh, viteza WiFi și gestionarea rețelei. ASUS și sub-brandul său, Republic of Gamers (ROG), au fost, de asemenea, distinse cu șapte premii în cadrul CES Innovation Awards pentru performanțele lor de top, designul inovator și caracteristicile centrate pe utilizator.

Recunoaștere și validare constantă la nivel mondial

Pe lângă numeroasele premii primite pentru produse, ASUS a fost inclusă pentru a opta oară în topul Fortune World’s Most Admired Companies. Compania a obținut performanțe deosebit de bune în domenii precum inovarea, responsabilitatea socială și calitatea serviciilor oferite de produse. În plus, ASUS a fost clasată printre primele 300 de companii din 5.000 de companii în lista celor mai bune companii din lume pentru 2023, realizată de revista TIME, care a recunoscut astfel performanțele remarcabile ale ASUS în trei categorii cheie: satisfacția angajaților, creșterea veniturilor și practicile sustenabile.

ASUS Ranks Among TIME's 2023 List of the World’s Best Companies

ASUS Ranks Among TIME’s 2023 List of the World’s Best Companies

Fiind o companie care acordă o mare importanță sustenabilității, ASUS a depus eforturi considerabile pentru a crea un viitor mai curat și mai verde pentru toată lumea. Ca atare, ASUS a fost deosebit de onorați să fie recunoscută pentru a doua oară consecutiv ca fiind unul dintre Liderii Climatici din Asia-Pacific. Această recunoaștere din 2023 reprezintă o dovadă a eforturilor continue ale ASUS de a-și reduce impactul asupra mediului și de a-și consolida angajamentul față de sustenabilitate în cele patru domenii cheie: Acțiune climatică, Economie circulară, Producție responsabilă și Creare de valoare.

Pe măsură ce anul 2023 se apropie de sfârșit, ASUS va continua să lucreze din greu pentru a crea experiențe incredibile și modele de ultimă generație care să aducă încântare utilizatorilor din întreaga lume. ASUS este onorată să primească aceste prestigioase distincții globale și va rămâne la fel de ambițioasă ca întotdeauna pentru a depăși limitele posibilului și pentru a duce inovația la un nou nivel incredibil.