HomeCum să...Cum să menții driverele la zi fără riscuri pe un laptop ASUS

Cum să menții driverele la zi fără riscuri pe un laptop ASUS

Vei fi surprins cât de multe probleme de performanță sau de compatibilitate sunt legate de driverele neactualizate. Le poți soluționa printr-o simplă actualizare facilitată de aplicația MyASUS, care vine preinstalată pe laptopurile ASUS sau pe care o poți descărca din Microsoft Store.

La prima vedere, procesul pare a fi unul banal, însă este posibil să alegi o versiune greșită de driver sau să cazi pradă vreunei tentative de phishing și, în cele din urmă, să ajungi să amplifici considerabil eventualele probleme inițiale.

Pentru a putea face o instalare corectă a driverelor actualizate, cel mai simplu este să folosești softul MyASUS, unde vei putea găsi cele mai recente drivere, programe software și instrumente disponibile pentru modelul tău de laptop.

MyASUS pe Zenbook Pro 14 Duo OLED UX8402

În fereastra principala a aplicației MyASUS, fă clic pe Centrul de asistență pentru clienți (Customer Support) din coloana din stânga și apoi mergi la fila Actualizare live (LiveUpdate). Aici poți verifica dacă sistemul este actualizat la cea mai nouă versiune în secțiunea Esențiale sau poți căuta o anumită actualizare din secțiunea Cele mai recente din dreapta.

MyASUS pe Zenbook Pro 14 Duo OLED UX8402

Unele drivere se vor instala automat, iar altele trebuie salvate local și rulate spre instalare. În cazul unei actualizări de firmware (BIOS), laptopul trebuie să fie conectat la priză.

Succes! Citește și Cum Verifici Cauzele Unor Posibile Probleme Cu Laptopul, Folosind MyASUS