HomeStiriLORA, Amna și Randi descoperă telefonul ASUS ZenFone 4
ASUS Zenfone 4

LORA, Amna și Randi descoperă telefonul ASUS ZenFone 4

LORA, Amna și Randi au acceptat provocarea ZenFone 4, descoperind unul dintre cele mai puternice telefoane ale acestui an. Zenfone 4 este construit pe baza celor mai bune chipseturi ale momentului și a celor mai apreciate materiale, utilizând procese de procese sofisticate de fabricație.

Sistemul cu două camere foto principale dispune de senzori Sony de ultimă generație și o diafragmă largă f/1.8 ce oferă performanțe incredibile în condiții de iluminare scăzută. Posesorii noilor telefoane Zenfone 4 vor putea captura imagini superbe atât în interior, cât și în exterior, iar lentilele cu unghi larg de 120 de grade vor permite încadrarea mai ușoară a peisajelor și a subiecților, cadrele și clipurile video sugerând adevăratul sentiment al locurilor.

LORA acceptă provocarea ZenFone 4

Amna acceptă provocarea ZenFone 4

Randi acceptă provocarea ZenFone 4

ASUS ZenFone 4 este echipat de cea mai nouă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 630, telefonul furnizează performanțe ridicate în condiții de eficiență energetică crescută pentru fiecare scenariu, în timp ce bateria litiu-polimer de înaltă capacitate și tehnologia de încărcare rapidă ASUS BoostMaster cresc autonomia modelului.

Platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 630 cu până la 4GB de memorie RAM este proiectată să suporte îmbunătățiri ale performanței procesorului, iar acceleratorul video Adreno 508 poate oferi performanțe grafice cu 30% mai rapide decât Snapdragon 626.
Află mai multe despre gama ZenFone 4 accesând pagina: https://www.techinstyle.ro/zenfone-4/