HomeProduseLaptopuriASUS ZenBook UX530 – cel mai subțire laptop cu grafică dedicată
ASUS ZenBook UX530

ASUS ZenBook UX530 – cel mai subțire laptop cu grafică dedicată

ASUS ZenBook UX530 este cel mai subțire laptop cu grafică dedicată. ZenBook UX530 este conceput pentru utilizatorii care doresc un ecran mai mare, de 15,6″, cu ramă subțire, montat într-o carcasă cu mult mai mică decât cele specifice clasei din care face parte. Laptopul măsoară doar 16,9 mm în grosime și are o greutate de numai 1,63 Kg. Acesta integrează aceleași un hardware puternic la care se adaugă grafica NVIDIA GeForce GTX 950, cu port HDMI.

ASUS Zenbook UX530

ASUS Zenbook UX530

Performanțele noului laptop sunt date de prezența unor component de ultimă generație, incluzând aici SSD-ul SATA3 M.2 de 512GB și memoria RAM DDR4 de 16GB la 2133 MHz. Configurațiile noului model oferă, printre altele, procesorul Intel Core i7.

ZenBook UX530 este alimentat de o baterie litiu-polimer de 50 Wh ce poate acoperi până la 9 ore de funcționare continuă. Tehnologia ASUS SuperBatt, ce se ocupă cu procesul de încărcare al bateriei, prelungește durata de viață a acumulatorului.

Laptopul integrează trei porturi USB, un port HDM, un cititor pentru carduri SD și un port USB-C. Caracterul său practic este completat de tastatura iluminată, cu taste cu apăsare scurtă de numai 1.4mm, pentru confort și rapiditate în redactarea textelor.

ASUS Zenbook UX530

ASUS Zenbook UX530

Touchpadul acoperit cu sticlă suportă standardul Windows Precision Touchpad (PTP) și încorporează tehnologia de respingere a atingerilor accidentale și suportul pentru elementele de gestică și scrisul de mână.

ZenBook UX530 stabilește standardele pentru cea mai bună experiență Windows 10 și dispune de o matrice de microfoane ce suportă Cortana, asistentul digital ce ajută utilizatorii în activitatea lor.

ASUS pune accent pe designul exterior și pe tehnologiile ce asigură frumusețe și durabilitate. ZenBook UX530 nu face excepție de la această regulă, culorile sofisticate oferind o nuanță potrivită fiecărui utilizator. Eleganța finisajelor metalice este îmbunătățită de culori interesante, cum ar fi Royal Blue, care sunt acoperite cu un strat aplicat prin litografie nanoimprimată (NIL).