HomeStiriBLOGWARS: Desemnarea câștigătorilor

BLOGWARS: Desemnarea câștigătorilor

Concursul BLOGWARS: arenait.net versus gadget.ro s-a încheiat luni, 23 martie, la ora 12.00, iar reprezentanții celor două bloguri colective au luat parte la aflarea rezultatelor și desemnarea câștigătorului routerului wireless ASUS RT-AC87U. La extragere au participat Emil Dragotă din partea gadget.ro și Gabriel Gheorghe de la arenait.ro. Această campanie BLOGWARS 1 versus 1 a antrenat un număr record de votanți, – un total de 6583 de adrese de email.

Vezi review-ul gadget.ro – Router wireless ASUS RT-AC87U – review și concurs în Blogwars
Vezi review-ul arenait.net – CONCURS: castiga un router Asus RT-AC87U + Review

Emil Dragotă din partea gadget.ro și Gabriel Gheorghe de la arenait.net

Emil Dragotă din partea gadget.ro și Gabriel Gheorghe de la arenait.net

Postul de luptă câștigător a fost cel înrolat de gadget.ro. Lupta a fost câștigată la o diferență foarte mică, având în vedere diferența de doar 35 de voturi dintre cele două tabere. Astfel, gadget.ro a fost votat de 3309 de concurenți, în timp ce arenait.net a strâns 3274 de susținători.

Imediat după desemnarea blogului câștigător a urmat extragerea votului norocos, indiferent cui i-ar fi fost adresat acesta. Concurentul norocos a fost Ionuț Valentin Chivu din Găești. El susținuse chiar site-ul câștigător, gadget.ro. Ionuț Valentin Chivu va fi contactat în vederea validării conform regulamentului și înmânării premiului.

BLOGWARS: Desemnarea câștigătorilor