HomeStiriIncredibilul Zenfone 2 se lansează la Paris
ASUS Zenfone 2

Incredibilul Zenfone 2 se lansează la Paris

ASUS Zenfone 2

ASUS Zenfone 2

ASUS va prezenta noul telefon Zenfone 2 în data de 30 martie, în cadrul unui eveniment ce va avea loc la Paris. Cu această ocazie am putea afla mai multe detalii despre versiunile europene și prețul acestora.

Zenfone 2 are design ergonomic, complet nou, un ecran IPS Full HD de 5.5 inci, camere PixelMaster 13MP/5MP, procesor Intel Atom 64 biți la 2.3GHz, 4GB memorie RAM și conectivitate 4G/LTE, ZenFone 2 oferă performanțe deosebite în orice context. Camera PixelMaster de 13 megapixeli, cu o diafragmă largă f/2.0, poate a captura fotografii excelente, la rezoluție înaltă, cu zero latență. Modul Low Light contopește pixelii realizând fotografii cu 400% mai luminoase pe timp de noapte, fără a fi necesar un bliț.

ASUS Zenfone 2 este primul telefon din lume ce oferă 4GB de memorie RAM. Având un plus de memorie RAM la dispoziție față de celelalte telefoane din zona high-end, Zenfone 2 se simte confortabil chiar și atunci când rulează jocuri pretențioase.

ASUS a intrat puternic în zona mobile, în trimestrul patru al anului 2014 compania distribuind 1.500.000 de unități pe lună. Noile modele sunt foarte performante și au prețuri mai mici decât cele practicate de concurență. Odată cu lansarea de la Paris am putea afla și prețurile pentru piața europeană.

Jocuri pe ASUS Zenfone 2

ASUS Zenfone 2

ASUS Zenfone 2