HomeStiriASUS a lansat în România modelul Transformer Book T300 Chi
Lansare ASUS Transformer Book T300 Chi

ASUS a lansat în România modelul Transformer Book T300 Chi

Lansare ASUS Transformer Book T300 Chi

Lansare ASUS Transformer Book T300 Chi

ASUS a lansat pe 26 martie, în Alt Shift din București noul dispozitiv 2-in-1 ASUS Transformer Book T300 Chi. Noul model este motorizat de procesoarele Intel Core M, oferind performanță fluidă pentru activitățile zilnice, fie că e vorba de lucru sau de divertisment.

Optimizările procesoarelor Intel oferă o autonomie ridicată în condițiile în care grosimea dispozitivului (7.6mm) este comparabilă cu cea a unui telefon high-end. Eficiența ridicată și managementul termic avansat îi permit modelului Chi să renunțe la ventilator. Designul inteligent, fără ventilator, determină funcționarea silențioasă, păstrând totodată performanțe mai ridicate decât cele altor dispozitive echipate cu Intel Core M.

ASUS Transformer Book Chi T300

ASUS Transformer Book Chi T300

Pentru dispozitivele Chi, ASUS a ales numai memorii solid state pentru a câștiga un plus de viteză și autonomie față de modelele obișnuite. Transformer Book Chi dispune de conectivitate USB 3.0, rapidă și convenabilă prin portul USB Tip B pentru transferuri de date ce sunt de zece ori mai rapide decât USB 2.0.

ASUS Transformer Book T300 Chi este disponibil în România la un preț aproximativ de 3750 lei (TVA inclusiv).

Galerie foto lansare ASUS Transformer Book T300 Chi

Specificații ASUS Transformer Book T300 Chi

  • Windows 8.1 32-biți
  • Ecran 12.5 inci WQHD 2560 x 1440 / Full HD IPS
  • Procesor Intel Core M 5Y10/5Y71
  • iSSD 128GB
  • 317, 8 x 191.6 x 7.6/16.5mm (tableta/andocata)
  • 0.72kg (tableta)
  • 1.42kg (andocata)
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TtJGew8xgKU&w=560]

Despre noua serie ASUS Transformer Book Chi

Uimitoarea serie ASUS Transformer Book Chi reunește portabile 2-in-1, cu Windows, care se transformă în tablete prin detașarea tastaturii dintr-o balama magnetică. Cu un design spectaculos din aluminiu prelucrat cu precizie, un display WQHD superb și performanțe ridicate oferite de procesorul Intel Core M, Transformer Book Chi este un dispozitiv mobil elegant și sofisticat atât pentru lucru cât și pentru divertisment.

Transformer Book Chi beneficiază de stocare solid state și conectivitate USB 3.0. Întreaga serie utilizează panouri IPS îmbunătățite cu tehnologie ASUS TruVivid, redând imagini clare cu o luminozitate incredibilă chiar și atunci când este privit din unghi. Cu o rezoluție de până la 2560 x 1440 pixeli (WQHD) și o densitate ridicată de 235PPI, utilizatorii se vor bucura de detalii vizuale incredibile.

Lansare ASUS Transformer Book T300 Chi

Lansare ASUS Transformer Book T300 Chi

Transformer Book Chi este disponibil într-o varietate de dimensiuni, acoperind cerințele fiecărui utilizator, dar și în două culori, ce se potrivesc fiecărei personalități – albastru safir și aurora metalic. Modelul de top T300 Chi are un ecran de 12.5-inci și o tabletă ultra-subțire cu o grosime de numai 7.6mm ce dispune de un procesor Intel Core M eficient. Versiunea compactă, T100 Chi de 10.1 inci, are o grosime de numai 7.2 mm și autonomie pentru întreaga zi.

T300-chi-altshift6

Transformer Book Chi dispune de accesorii practice: stiloul Active Stylus, cele permite utilizatorilor să scrie, să deseneze și să noteze oriunde pe ecran, husa magnetică Chi TriCover și Chi Case – o protecție ingenioasă, din două piese, ce oferă o acoperire completă pentru tableta Chi și tastatură, permițând în același timp ca cele două să se detașeze una de alta.

Accesorii ASUS Transformer Book T300 Chi