HomeStiriAflă povestea lui PKD, personajul din universul Republic of Gamers
Eroul ROG PKD

Află povestea lui PKD, personajul din universul Republic of Gamers

În viitorul SF imaginat de ROG, eroii luptă împotriva unei forțe opresive care vrea să îi conformeze. Chiar dacă sunt depășiți numeric, ei se unesc și au șansa victoriei. Sunt 7 personaje: Akira, HORSEM4N, Se7en, AchT, GO, OMNI și PKD. Acum îți vom face cunoștință cu PKD, pe cât de misterios, pe atât de letal, cel mai sobru dintre eroii universului ROG.

Odată ca niciodată, ascuns în Slovenia, Patrik K. Drakula a fost crescut într-un Steel Cradle al Gigacorp Zdravljica. În pofida unui chip morbid de atractiv, sentimentele lui Patrik sunt reprimate și deformate de educația de fier și antrenamentul la sânge prin care a trecut pentru a deveni rege. I-a fost greu să-și controleze emoțiile și, în cele din urmă, l-a considerat pe tatăl său drept dușmanul său pe viață. Înzestrat cu abilități moștenite de la familia sa, Patrik se pierde adesea și înnebunește. Tatăl său, Primož, s-a străduit să țină sub control emoțiile extreme ale lui Patrik și să-i transforme abilitatea silicondriei pentru luptă. El a ordonat laboratoarelor din cadrul Gigacorp Zdravljica să dezvolte Țepeș, un sistem colectiv de micro-boți. Mantia cu glugă pe care o poartă Patrik este alcătuită din microboți magnetici negri, asemănători unui lichid, pe care îi manipulează cu ajutorul psihokineziei sale. Așa cum HORSEM4N este pentru zi simbolul Yang, PKD este pentru noapte simbolul Yin.

Eroul ROG PKD

Eroul ROG PKD

Libertatea este ideea fundamentală ce reiese din clipurile ROG. Corespondența în lumea noastră este că ROG urmărește să-i ofere fiecărui gamer uneltele cu care să spargă sparge barierele convenționalului, să îndrăznească să joace și să-și conducă propriul destin. Republic of Gamers își propune să le ofere jucătorilor puterea de a face ceea ce și-au propus și să creeze tehnologia care apropie întreaga industrie de acest obiectiv.

ROG depășește în mod constant barierele de design, viteză, precizie, rezoluție și răcire pentru a permite o mai mare libertate de joc. Prin marea varietate de produse, de la nișe la cele necesare, ROG face ca experiențele de înaltă calitate să fie accesibile tuturor celor care doresc să se joace. Astfel, produsele ROG sunt disponibile în și mai multe stiluri și culori și pot fi personalizate cu funcții precum iluminarea RGB, afișajul nostru AniMe Matrix LED și multe altele.