HomeStiriAflă povestea luptătoarei SE7EN, personajul din universul Republic of Gamers
SE7EN, personaj ROG

Află povestea luptătoarei SE7EN, personajul din universul Republic of Gamers

În viitorul SF imaginat de ROG, eroii luptă împotriva unei forțe opresive care vrea să îi conformeze. Chiar dacă sunt depășiți numeric, ei se unesc și au șansa victoriei. Sunt 7 personaje: Akira, HORSEM4N, Se7en, AchT, GO, OMNI și PKD.

După ce l-am cunoscut pe HORSEM4N, a venit momentul să îți dezvăluim povestea lui SE7EN, alături de clipul video de mai jos. SE7EN este numele de cod al lui ZAYINE STEINBERGER, un cyborg ninja Kunoichi augmentat care are ca arme un cyber-bici cu lanț și un cuțit din oțel de damasc.

Din cauza unui accident grav petrecut în copilărie, Zayina și-a pierdut cea mai mare parte a corpului. Legendarul meșter cyborg Kitō Takayuki i-a acordat o a doua viață printr-o operație care i-a unit conștiința cu cea a cyborgului său de luptă nr. 7. Din acea zi, ea este cunoscută sub numele de SE7EN.

În noua ei viață, SE7EN a primit o pregătire extremă de la unchiul ei, AKIRA, și a devenit un asasin care lucrează pentru societatea secretă. Rece și tăcută, fața rafinată a lui SE7EN nu prezintă trăsături rasiale specifice. Cea mai distinctivă trăsătură a ei este tatuajul biochimic hannya de pe spate. În plus, ea are șapte abilități speciale, cum ar fi cuțitul din oțel de damasc, biciul cibernetic din lanț, camuflajul activ, acceleratorul de timp al glonțului și altele încă nedezvăluite…

SE7EN, personaj ROG

SE7EN, personaj ROG

Din clip aflăm că SE7EN – lipsită de amintirile din viața umană, șterse de mentorului și unchiul ei, AKIRA – își ucide ținta de care se temeau oamenii. „Îngerul căzut de care oamenii ajunseseră să se teamă era tatăl meu, Frank Steinberger. Omul pe care l-am ucis pentru a salva omenirea mă făcuse cândva cea mai fericită fată din lume„, povestește ea. În acel moment, memoria îi revine. „Încet, încet, încerc să-mi refac viața. Acum, când îmi văd propria reflexie, toate piesele se adună„, spune SE7EN, care nu-l va putea ierta pe AKIRA.

Urmărește clipul lui SE7EN

Libertatea este ideea fundamentală ce reiese din clipurile ROG. Corespondența în lumea noastră este că ROG urmărește să-i ofere fiecărui gamer uneltele cu să spargă sparge barierele convenționalul, să îndrăznească să joace și să-și conducă propriul destin. Republic of Gamers își propune să le ofere jucătorilor puterea de a face ceea ce și-au propus și să creeze tehnologia care apropie întreaga industrie de acest obiectiv.

ROG depășește în mod constant barierele de design, viteză, precizie, rezoluție și răcire pentru a permite o mai mare libertate de joc. Prin marea varietate de produse, de la nișe la cele necesare, ROG face ca experiențele de înaltă calitate să fie accesibile tuturor celor care doresc să se joace. Astfel, produsele ROG sunt disponibile în și mai multe stiluri și culori și pot fi personalizate cu funcții precum iluminarea RGB, afișajul nostru AniMe Matrix LED și multe altele.