HomeStiriAflă povestea lui OMNI, personajul din universul Republic of Gamers
Asistentul perfect ROG OMNI

Află povestea lui OMNI, personajul din universul Republic of Gamers

În viitorul SF imaginat de ROG, eroii luptă împotriva unei forțe opresive care vrea să îi conformeze. Chiar dacă sunt depășiți numeric, ei se unesc și au șansa victoriei. Sunt 7 personaje: Akira, HORSEM4N, Se7en, AchT, GO, OMNI și PKD. Dacă te intrigă personajul OMNI, pe care poate că l-ai întâlnit și pe capacul laptopurilor de gaming din seria ROG Zephyrus G14, vei afla acum câteva detalii biografice interesante, care te vor ajuta să-i înțelegi personalitatea.

OMNI este un M.O.U.S.E. (Multiple Operational Utility Strategic Enforcer), adică un android cu abilități de asistență tactică. Funcționând ca un partener artificial pentru a spori abilitățile G.A.M.E.R.-ilor, OMNI este un M.O.U.S.E. destul de unic, datorită modificărilor sale speciale oferite de AchT și GO. Deoarece nucleele sale de procesare sunt rezultatul tehnologiei negre, OMNI este mult mai rebel decât un M.O.U.U.S.E. standard – se îmbracă ca un Streetpunk în stil retro și se și comportă ca atare. Prin natura sa, OMNI este nesăbuit și emulativ, exact ca un adolescent neascultător. În echipă, OMNI este o companie foarte distractivă, deși neagă cu tărie acest lucru.

Asistentul perfect ROG OMNI

Asistentul perfect ROG OMNI

Pe laptopurile ROG Zephyrus G14, OMNI are același rol de asistent tactic sub forma asistentului inteligent Virtual Pet [OMNI]. Dacă ai ratat fenomenul Tamagotchi din anii 90 și întotdeauna ți-ai dorit să ai un companion digital de care să ai grijă, ROG Zephyrus G14 îți oferă unul spectaculos, care însă va avea grijă de tine, profitând de capabilitățile tehnologiei AniMe Matrix™ integrată pe capacul acestei serii de laptopuri. Dacă ești dispus să îmbrățișezi această ofertă inedită, sunt toate șansele ca OMNI să devină de-a dreptul indispensabil în viața ta digitală.

Odată activat, Virtual Pet poate fi afișat pe laptopul tău cu o serie de animații interesante, care vor reflecta instantaneu starea curentă a sistemului tău. În plus, suportul Virtual Pet pentru dispozitivele cu afișaje AniMe Matrix™ permite și altora să se amuze în compania asistentului tău digital, care este capabil să se afișeze drept efect de iluminare pentru ingeniosul afișaj al lui ASUS. Prin intermediul meniului funcțional, vei putea seta modul de lucru și diverse alte setări care activează funcții mai interesante.

Libertatea este ideea fundamentală ce reiese din clipurile ROG. Corespondența în lumea noastră este că ROG urmărește să-i ofere fiecărui gamer uneltele cu care să spargă sparge barierele convenționalului, să îndrăznească să joace și să-și conducă propriul destin. Republic of Gamers își propune să le ofere jucătorilor puterea de a face ceea ce și-au propus și să creeze tehnologia care apropie întreaga industrie de acest obiectiv.

ROG depășește în mod constant barierele de design, viteză, precizie, rezoluție și răcire pentru a permite o mai mare libertate de joc. Prin marea varietate de produse, de la nișe la cele necesare, ROG face ca experiențele de înaltă calitate să fie accesibile tuturor celor care doresc să se joace. Astfel, produsele ROG sunt disponibile în și mai multe stiluri și culori și pot fi personalizate cu funcții precum iluminarea RGB, afișajul nostru AniMe Matrix LED și multe altele.