HomeStiriAflă povestea lui AKIRA, personajul din universul Republic of Gamers
Legendarul samurai ROG AKIRA

Află povestea lui AKIRA, personajul din universul Republic of Gamers

Într-un viitor SF, eroii ROG luptă împotriva unei forțe opresive care vrea să îi conformeze. Chiar dacă sunt depășiți numeric, ei se unesc și vor avea șansa victoriei. Sunt 7 personaje: HORSEM4N, SE7EN, AKIRA, AchT, GO, OMNI și PKD. Astăzi a venit timpul să afli povestea impresionantă a legendarului samurai AKIRA.

Provenind dintr-o prestigioasă familie de samurai din Japonia, Miyamoto Akira a primit o pregătire excepțională în bushido și taijutsu. Influențat de cultura tradițională, AKIRA a rămas un om umil, de o integritate solemnă, care a dat dovadă de reținere în toate lucrurile, la fel ca strămoșii săi. În timp ce se afla într-o operațiune de eliberare cu forțele de menținere a păcii ale ONU în Asia de Sud-Est, și-a întâlnit cel mai bun prieten: Frank „Enigma” Steinberger.

Legendarul samurai ROG AKIRA

Legendarul samurai ROG AKIRA

Ani mai târziu, nenorocirea s-a produs: AKIRA a fost implicat într-o explozie. În încercarea de a o salva pe iubita sa nepoată Zayina Steinberger, și-a pierdut ochiul stâng și mâna dreaptă în accident. Cu ajutorul mentorului său Kitō Takayuki și al lui GO, a fost echipat cu o proteză pentru ochi și un braț drept cibernetic. Împreună cu katana sa Prancing Dragon și sabia sa scurtă wakizashi Flying Phoenix, ronin-ul AKIRA a devenit mai mortal ca oricând. Loviturile fatale combinate de perechea de săbii supraîncărcate creează un recul imens, pe care numai AKIRA îl poate gestiona, cu anii săi de experiență și cu îmbunătățirile cibernetice cu care a fost dotat.

Urmărește clipul video despre Akira

Libertatea este ideea fundamentală ce reiese din poveștile ROG. Corespondența în lumea noastră este că ROG urmărește să-i ofere fiecărui gamer uneltele cu care să spargă sparge barierele convenționalului, să îndrăznească să joace și să-și conducă propriul destin. Republic of Gamers își propune să le ofere jucătorilor puterea de a face ceea ce și-au propus și să creeze tehnologia care apropie întreaga industrie de acest obiectiv.

ROG depășește în mod constant barierele de design, viteză, precizie, rezoluție și răcire pentru a permite o mai mare libertate de joc. Prin marea varietate de produse, de la nișe la cele necesare, ROG face ca experiențele de înaltă calitate să fie accesibile tuturor celor care doresc să se joace. Astfel, produsele ROG sunt disponibile în și mai multe stiluri și culori și pot fi personalizate cu funcții precum iluminarea RGB, afișajul nostru AniMe Matrix LED și multe altele.