HomeStiriAflă povestea lui GO, personajul din universul Republic of Gamers
Eroul ROG GO

Află povestea lui GO, personajul din universul Republic of Gamers

În viitorul SF imaginat de ROG, eroii luptă împotriva unei forțe opresive care vrea să îi conformeze. Chiar dacă sunt depășiți numeric, ei se unesc și au șansa victoriei. Sunt 7 personaje: Akira, HORSEM4N, Se7en, AchT, GO, OMNI și PKD. Azi îl vei cunoaște pe teribilul GO, așa cum este el dincolo de aparențele sale înfricoșătoare.

După ce a fost ucenicul lui Kitō Takayuki, marele maestru în cibernetică, GO a devenit un prieten devotat al lui AKIRA pe viață. Născut cu sânge de aborigeni din Insulele Pacificului de Sud, GO s-a mândrit întotdeauna cu moștenirea sa. Pe fața și pe corpul său sunt Kirituhi biochimice, tatuaje tribale pe care și le-a aplicat singur. Deși pare înfricoșător și impunător, GO are, de fapt, o inimă blândă și o natură tandră.

Eroul ROG GO

Eroul ROG GO

Chiar și fără abilitățile G.A.M.E.R.-ilor, GO a fost inspirat și încurajat de mentorul său, devenind un tehnician unic în felul său. El a creat Cyclops, un exoschelet folosit ca armă de luptă. După Războiul FATE, GO a ales să plece la K.A.M.A., Armada comercială înarmată KAPITEIN, pentru a trăi în izolare în Oceanul Pacific.

Fiind un mare fan al filmelor japoneze de acțiune live numite Tokusatu, el are acolo un bar tematic, cunoscut sub numele de Go Rangers. În bar, în spatele unei uși ascunse lângă tejghea, se află cea mai bună clinică cyborg de pe piața neagră. Prin aventurile ulterioare în spațiul cibernetic, GO a întâlnit-o pe tânăra hackeriță AchT și a format o strânsă legătură cu ea. Împreună au îmbunătățit androidul OMNI pentru a deveni un prototip unic al Multiple Operational Utility Strategic Enforcers.

Libertatea este ideea fundamentală ce reiese din clipurile ROG. Corespondența în lumea noastră este că ROG urmărește să-i ofere fiecărui gamer uneltele cu care să spargă sparge barierele convenționalului, să îndrăznească să joace și să-și conducă propriul destin. Republic of Gamers își propune să le ofere jucătorilor puterea de a face ceea ce și-au propus și să creeze tehnologia care apropie întreaga industrie de acest obiectiv.

ROG depășește în mod constant barierele de design, viteză, precizie, rezoluție și răcire pentru a permite o mai mare libertate de joc. Prin marea varietate de produse, de la nișe la cele necesare, ROG face ca experiențele de înaltă calitate să fie accesibile tuturor celor care doresc să se joace. Astfel, produsele ROG sunt disponibile în și mai multe stiluri și culori și pot fi personalizate cu funcții precum iluminarea RGB, afișajul nostru AniMe Matrix LED și multe altele.