HomeStiriAflă povestea lui HORSEM4N, personajul din universul Republic of Gamers
HORSEM4N, personaj ROG

Află povestea lui HORSEM4N, personajul din universul Republic of Gamers

Republic of Gamers e unul dintre cele mai populare branduri de gaming, iar spectaculosul portofoliul de produse a fost mereu animat de clipuri și povești cu personajele virtuale. Acestea apar atât în clipurile mărcii ROG – RE:IGNITE și RE:ASSEMBLE, cât și sub formă de figurine sau în clipuri individuale.

Într-un viitor SF, eroii ROG luptă împotriva unei forțe opresive care vrea să îi conformeze. Chiar dacă sunt depășiți numeric, ei se unesc și vor avea șansa victoriei. Sunt 7 personaje: Akira, HORSEM4N, Se7en, AchT, GO, OMNI și PKD. Unul dinte ei, HORSEM4N, și-a spus povestea într-un clip video pe Youtube, disponibil mai jos.

Aflăm despre HORSEM4N că a fost un orfan închis într-o celulă virtuală. Are 26 de ani, este din Mexic, iar numele lui adevărat e VICTOR OCAÑAS. A fost un trăgător cu o agilitate remarcabilă. Datorită percepției sale excepționale, Víctor a fost forțat să intre într-un cartel pentru a participa la curse periculoase.

Víctor a fost recrutat ulterior de Blitz Blues – un grup de mercenari aflată sub controlul direct al Gigacorp Zdravljica, unde și-a început o carieră în CyberCycle. El a luat numele de cod HORSEM4N și numai el poate gestiona CyberCycle cunoscut sub numele de Armagedón. Stăpânind tot felul de arme de foc, Víctor poate mânui simultan patru arme, fiecare numită după cei patru călăreți ai Apocalipsei: “CONQUEST”, “WAR”, “FAMINE” și “DEATH” (cucerire, război, foamete și moarte).

Horsem4n

Horsem4n

A devenit un „killer” forțat să ia parte într-un război care putea culmina cu dispariția rasei umane. „Așa că am devenit faimosul Reaper și am comis fapte monstruoase fără să tresar sau să simt„, spune acesta în povestea sa. Víctor este Reaper (Secerătorul) pe câmpul de luptă; în timp ce este în privat, este distractiv, direct și iremediabil de romantic. El „trăiește” regretul morții lui Sesto.

Urmărește clipul lui HORSEM4N pentru a-i afla povestea

Libertatea este ideea fundamentală ce reiese din clipurile ROG. Corespondența în lumea noastră este că ROG urmărește să-i ofere fiecărui gamer uneltele cu să spargă sparge barierele convenționalul, să îndrăznească să joace și să-și conducă propriul destin. Republic of Gamers își propune să le ofere jucătorilor puterea de a face ceea ce și-au propus și să creeze tehnologia care apropie întreaga industrie de acest obiectiv.

ROG depășește în mod constant barierele de design, viteză, precizie, rezoluție și răcire pentru a permite o mai mare libertate de joc. Prin marea varietate de produse, de la nișe la cele necesare, ROG face ca experiențele de înaltă calitate să fie accesibile tuturor celor care doresc să se joace. Astfel, produsele ROG sunt disponibile în și mai multe stiluri și culori și pot fi personalizate cu funcții precum iluminarea RGB, afișajul nostru AniMe Matrix LED și multe altele.