HomeStiriAflă povestea lui AchT, personajul din universul Republic of Gamers
Eroina ROG AchT

Află povestea lui AchT, personajul din universul Republic of Gamers

În viitorul SF imaginat de ROG, eroii luptă împotriva unei forțe opresive care vrea să îi conformeze. Chiar dacă sunt depășiți numeric, ei se unesc și au șansa victoriei. Sunt 7 personaje: Akira, HORSEM4N, Se7en, AchT, GO, OMNI și PKD.

Pleasance Carroll a fost crescută în secret de părinții ei, Lutwidge și Charlene, care erau oameni de știință. Amândoi au fost membri ai unei societăți secrete într-un castel vechi și izolat, ascuns undeva în peisajul rural englezesc. După dispariția lor în timpul Războiului FATE, fata s-a văzut nevoită să cutreiere singură o lume ciudată și modernă. În această aventură, ea și-a descoperit propriile abilități unice G.A.M.M.E.R. și a ajuns să devină o hackeriță greyhat cunoscută doar sub numele de AchT.

Eroina ROG AchT

Eroina ROG AchT

Ea își trăiește cealaltă jumătate a vieții sale duble drept Alice prin Oglinda Neagră, un avatar prin care traversează lumea digitală. A codat o mare varietate de asistenți A.I. nebuni, numiți după personaje din Alice în Țara Minunilor, precum White Rabbit, Cheshire Cat și Mad Hatter. AchT i-a jefuit pe cei bogați pentru a-i hrăni pe cei săraci împreună cu minionii ei. Deși identitatea reală a lui AchT rămâne un mister, este evident că abilitățile sale de hacking continuă să crească pe măsură ce învață să se adapteze la noi medii și provocări. Ceea ce a descoperit a fost doar vârful talentelor ei și doar Dumnezeu îi cunoaște limita….

Libertatea este ideea fundamentală ce reiese din clipurile ROG. Corespondența în lumea noastră este că ROG urmărește să-i ofere fiecărui gamer uneltele cu care să spargă sparge barierele convenționalului, să îndrăznească să joace și să-și conducă propriul destin. Republic of Gamers își propune să le ofere jucătorilor puterea de a face ceea ce și-au propus și să creeze tehnologia care apropie întreaga industrie de acest obiectiv.

ROG depășește în mod constant barierele de design, viteză, precizie, rezoluție și răcire pentru a permite o mai mare libertate de joc. Prin marea varietate de produse, de la nișe la cele necesare, ROG face ca experiențele de înaltă calitate să fie accesibile tuturor celor care doresc să se joace. Astfel, produsele ROG sunt disponibile în și mai multe stiluri și culori și pot fi personalizate cu funcții precum iluminarea RGB, afișajul nostru AniMe Matrix LED și multe altele.