HomeProduseLaptopuriPrimele modele ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED au ajuns în România
ProArt Studiobook 16 OLED cu ASUS Dial

Primele modele ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED au ajuns în România

Crearea de conținut e destul de departe de imaginea idilică a artistului șic care, la fel ca în filme, tastează câteva cuvinte și apoi apasă magistral pe Enter. În lumea reală a creatorilor de conținut, lucrurile nu merg atât de simplu, iar activitățile migăloase pe care ei trebuie să le execute durează multe ore, chiar zile. Și mai complexe sunt fluxurile lucru ale modelatorilor 3D sau ale unor arhitecți. Toți au nevoie de sisteme extrem de stabile și puternice, validate pentru driverele NVIDIA Studio.

De aceea, un sistem performant, capabil nu doar să editeze conținutul propriu-zis, ci să-l și randeze rapid și eficient, este crucial în activitățile ce presupun editarea de imagine. Orice creator de modele aflat în căutarea unui instrument care să realizeze cu precizie texturi complexe și obiecte cu forme complicate, care trebuie să reflecte corect lumina, sau arhitecți care vor să pună pe masă în fața clientului o reprezentare cu maximum de detalii a unui edificiu vor aprecia orele economisite cu ajutorul acestui laptop performant, atât pentru crearea modelului inițial, cât și pentru randarea promptă a oricăror modificări solicitate de client.

Anunțate la începutul toamnei, noile sisteme ProArt Studiobook Pro 16 OLED  au ajuns în România, profesioniștii imaginii având la dispoziție două configurații: W7600H5A și W7600H3A.

Vezi oferta online

ProArt Studiobook 16 OLED cu ASUS Dial

ProArt Studiobook 16 OLED cu ASUS Dial

Cele două modele se diferențiază prin cantitatea de memorie RAM cu care sunt echipate (64, respectiv 32 GB), precum și prin placa video și cantitatea de memorie video (RTX A5000 cu 16 GB, respectiv RTX A3000 cu 8 GB). Cele două niveluri de echipare rezultă într-o diferență de preț semnificativă. În rest, configurațiile robuste sunt identice, incluzând un procesor Intel Core i7-11800H, stocare de 2 TB, Windows 11 Pro și un finisaj elegant Star Black.

Nu uităm nici de excelenta soluție ASUS Dial, care oferă un nivel de control fără precedent asupra aplicațiilor creative. Află mai multe de aici.

ProArt Studiobook 16 OLED cu ASUS Dial

ProArt Studiobook 16 OLED cu ASUS Dial

Ecranul superb OLED 4K de 16 inchi în format 16:10, o premieră mondială în ton cu tendințele momentului, oferă imagini foto-realiste care sunt certificate VESA DisplayHDR™ 500 True Black pentru contrastul mare și nuanțele de negru profund. Acoperirea 100% a standardului DCI-P3 te asigură că vezi culori vii și realiste. Pentru că oferă o acuratețe incredibilă a culorilor, acest display remarcabil a fost certificat de Calman și de PANTONE și are o valoare Delta-E pentru acuratețe a culorii mai mică de 2.

ProArt Studiobook 16 OLED cu ASUS Dial

ProArt Studiobook 16 OLED cu ASUS Dial

ProArt Studiobook Pro 16 OLED îți protejează și ochii în acele lungi sesiuni nocturne de lucru, cu emisii de lumină albastră cu până la 70 % mai mici decât pe modelele LCD, fiind certificat TÜV Rheinland pentru protecția ochilor.

Vezi oferta online