HomeProduseLaptopuriAcest laptop VivoBook 14 te susține indiferent cât de lungă e ziua ta de lucru
ASUS VivoBook 14 X403

Acest laptop VivoBook 14 te susține indiferent cât de lungă e ziua ta de lucru

Seria ASUS VivoBook și-a câștigat faima prin configurațiile solide și capacitatea de a face față provocărilor cotidiene. Laptopurile din seriile VivoBook 14 au o autonomie care poate ajunge până la 24 de ore și o greutate puțin mai mare de 1,3 Kg. Fiind compact și ușor, un model precum X403, disponibil astăzi în magazinele din România, îți permite să muncești și să accesezi filmele preferate de oriunde, oricând, fără teamă că ai putea rămâne fără baterie.

Ecranul NanoEdge, cu margini ultra-subțiri, oferă o experiență de utilizare deosebit de captivantă, iar designul sau inteligent îi permite să fie de asemenea deosebit de compact. VivoBook 14 are o carcasă de aluminiu atrăgătoare, dar și fiabilă în același, depășind cerințele standardului militar de durabilitate MIL-STD-810G.

Atuurile lui VivoBook 14:

  • Procesoare Intel Core
  • Conexiune USB-C pregătită pentru viitor
  • Durabilitate la standarde MIL-STD-810G

Vezi ofertele online pentru ASUS VivoBook 14 X403!

Tastatura instalată pe modelul VivoBook 14 este iluminată. Are dimensiuni compacte, fiind perfectă pentru lucrul în mediile slab iluminate. Structura sa rezistentă, dintr-o singură bucată, designul ergonomic al tastelor și cursa acestora de 1,4 mm oferă o experiență de tastare foarte confortabilă.

VivoBook 14 este echipat cu interfața reversibilă USB Tip-C (USB-C) ce permite conectarea din orice direcție, ușurând astfel utilizarea diverselor accesorii. În plus, portabilul include porturi USB 3.1 Gen 1 și USB 2.0, ieșire HDMI și un cititor de carduri microSD, astfel încât vei putea conecta cu ușurință toate perifericele tale curente, dar și monitoarele externe.