HomeProduseLaptopuriASUS X509 este un laptop echilibrat și accesibil
Alege un laptop ASUS X509

ASUS X509 este un laptop echilibrat și accesibil

X509 este un laptop echilibrat și accesibil, construit cu rigoarea specifică ASUS, fiind disponibil în mai multe configurații, echipate cu procesoare Intel Core din generația a 8-a, cu 4 sau 8 GB memorie RAM. Unitățile de stocare SSD în conferă un timp de acces rapid la date, iar ecranul NanoEdge oferă unghiuri largi de vizualizare de până la 178 de grade și o acoperire mată pentru o experiență cu adevărat încântătoare.

ASUS îți susține stilul de viață dinamic. Cu o greutate totală de numai 1,8 kg, X509 este portabil și ușor. Finisajul în culoarea Slate Grey îi conferă un aspect elegant și modern.

Tastatura iluminată este perfectă pentru a lucra în medii slab iluminate. Proiectarea ergonomică, construcția robustă, dintr-o singură cu o cursă de 1,4 mm oferă o experiență confortabilă de scriere. ASUS X509 dispune de porturi polivalente cum ar fi USB-C 3.1, cu un design care face posibilă conectarea mai multor dispozitive. Laptopul are și porturi USB 3.1 și USB 2.0, ieșire HDMI și un cititor de carduri microSD, astfel încât să puteți conecta cu ușurință toate perifericele curente, monitoarele și proiectoarele voastre.

Ecranul NanoEdge montat pe ASUS X509 redă imagini captivante la lucru sau în jocurile ușoare. Panoul cu rezoluție FullHD este mat pentru a reduce reflexiile nedorite, astfel încât să vă puteți concentra cu adevărat asupra fișierelor deschise pe ecran.

X509 redă un sunet puternic și un bass profund grație sistemului ASUS SonicMaster. Un codec de calitate profesională garantează codarea audio precisă, în timp ce amplificatoarele, difuzoarele mari și camerele de rezonanță perfect adaptate la corpul laptopului generează sunetul mult visat.

Vezi ofertele pentru ASUS X509