HomeStiriASUS X507: un laptop echilibrat cu stocare duală
ASUS X507

ASUS X507: un laptop echilibrat cu stocare duală

ASUS X507 este un laptop echilibrat, ce păstrează elementele apreciate de utilizatori, cum ar fi balamalele duble și ecranul cu ramă subțire.

Notebook-ul ASUS oferă portabilitate și performanțe fără compromis pentru activitățile de zi cu zi, având o greutate de 1,68 Kg și un procesor Intel Core i7 din cea de a 7-a generație. Grafica NVIDIA GeForce MX110 și cei 8GB de memorie RAM completează un arsenal hardware menit să ducă la bun sfârșit chiar și procesele de lucru mai solicitante.

ASUS Laptop X507

ASUS Laptop X507

ASUS X507 este ideal și pentru divertisment datorită ecranului NanoEdge FullHD cu ramă foarte subțire, pentru efecte vizuale de neegalat și a sistemului de operare Windows 10 preinstalat împreună cu asistentul Cortana.

Utilizatorii se pot bucura de o conexiune rapidă la internet prin intermediul standardului Wi-Fi dual-band 802.11ac (cu valori teoretice de până la 867Mbps).

Stocarea duală HDD+SSD aduce tot ce-i mai bun din cele două lumi. Hard disk-ul de 1TB oferă un spațiu generos de stocare pentru fișierele multimedia la rezoluții înalte, în timp ce SSD-ul rapid poate încărca cu rapiditate sistemul de operare Windows.