HomeStiriVideo: Republic of Gamers la CES 2018
ROG Strix GL12

Video: Republic of Gamers la CES 2018

Republic of Gamers (ROG) a expus la târgul internațional CES 2018, desfășurat la începutul lunii ianuarie în Las Vegas cele mai performante echipamente de gaming, de care ne vom bucura pe parcursul acestui an.

J.J. Guerrero de la ASUS North America a fost prezent la fața locului și ne prezintă câteva dintre cele mai interesante produse ieșite pe porțile imenselor fabrici asiatice.

Republic of Gamers la CES 2018

ROG Strix GL12 este un desktop de gaming cu hardware de ultimă oră și performanțe ridicate. ROG Strix GL12 are sub carcasă un procesor Intel Core i7 din generația a 8-a, supratactat din fabrică și placă video NVIDIA GeForce GTX 1080. Alături de acestea, utilizatorul poate găsi un sertar de extensie și un alt sertar pentru înlocuirea rapidă a SSD-ului.

ROG Strix GL12

ROG Strix GL12

Laptopul de gaming ROG G703 se remarcă prin ecranul Full HD de 17,3″ și prin tehnologia NVIDIA G-SYNC cu o rată de refresh de 144Hz. Având la bază un procesor Intel Core i7-7820HK, supratactat din fabrică, ce atinge din primul 4,3 GHz și de grafica NVIDIA GeForce GTX 1080 cu un vârf de până la 1974MHz, ROG G703 este o stație de gaming fără rival.

ROG G703

ROG G703

Echipamentele de gaming de ultimă generație necesită periferice pe măsură. ROG Strix Flare este o tastatură mecanică de gaming, ce combină performanțele de top cu ergonomia. Construită pe baza apreciatelor comutatoare Cherry MX RGB – alegerea preferată a jucătorilor profesioniști și amatori – fiecare apăsare pe ROG Strix Flare oferă acționarea optimă în furnizarea unui răspuns la nivelul așteptărilor.