HomeStiriCum să fotografiem cu ASUS ZenFone 4 Pro!
ASUS ZenFone 4 Pro (ZS551KL)

Cum să fotografiem cu ASUS ZenFone 4 Pro!

ASUS ZenFone 4 Pro (ZS551KL) este cel mai performant telefon al companiei, având în spate un hardware foarte puternic și conexiuni rapide de date. ZenFone 4 Pro are conectivitate Gigabit și este construit pe baza celei mai noi platforme mobile Qualcomm Snapdragon 835. Procesorul de semnal Qualcomm Spectra 180 ISP suportă imagini și clipuri video vibrante, în timp ce grafica Qualcomm Adreno 540 este proiectată să furnizeze performanțe superioare în jocurile high-end pentru mobil.

ZenFone 4 Pro cu conectivitate Gigabit dispune de un sistem avansat cu camere foto duale, menit să ducă fotografia la un cu totul alt nivel. Camera principală este echipată cu un senzor Sony IMX362 cu o dimensiune mare, de 1/2.55 inci, pixeli de 1.4µm și o diafragmă largă f/1.7 pentru a captura fotografii mai clare în condiții de iluminare redusă.

ZenFone 4 Pro

Sistemul dual cuprinde de asemenea, o cameră de 16MP cu 2X zoom optic și un zoom total 10X ce aduce subiecții mai aproape, focalizându-i clar în timp ce estompează detaliile din fundal. Împreună cu ASUS SuperPixel Engine, ce crește efectiv cantitatea de lumină capturată de până la 8 ori și stabilizarea optică (OIS) permițând fotografierea clară la expuneri de până la ¼ secunde.

Cum să fotografiem cu ZenFone 4 Pro!

ZenFone 4 Pro integrează un modem LTE Snapdragon X16 gigabit și un modul Wi-Fi 802.11ad multi-gigabit pentru o conexiune cu viteză gigabit oriunde, fie că sunteți în interior sau în mișcare, precum și un standard Wi-Fi 11ac 2×2 MU-MIMO pentru mai multă stabilitate.

Aflați mai multe despre ASUS ZenFone 4 Pro (ZS551KL) accesând pagina oficială: https://www.asus.com/ro/Phone/ZenFone-4-Pro-ZS551KL/ASUS