HomeCum să...Cum să rulați aplicații Android pe Chromebook Flip C302?
ASUS Chromebook Flip C302

Cum să rulați aplicații Android pe Chromebook Flip C302?

ASUS Chromebook Flip C302 combină simplitatea unui Chromebook cu o serie de componente puternice, de ultimă generație. Portabilul beneficiază acum de un ecosistem complex de aplicații, ce poate acoperi o gamă largă de cerințe, inclusiv din mediile profesionale.

ASUS Chromebook Flip C302 este cel mai avansat Chromebook din prezent, având procesoare Intel Core M 6Y75 și până la 8GB de memorie RAM. În consecință, noul model are o rezervă suficientă de putere pentru a rula aplicații complexe, rezervate până acum notebookurilor mai scumpe, din gamele superioare.

ASUS Chromebook C302

ASUS Chromebook C302

Chrome OS este cunoscut ca un sistem de operare care nu solicită foarte mult hardwareul, acesta fiind simplu și eficient. Însă ASUS Chromebook Flip C302 poate rula nativ aplicațiile Android, fapt care schimbă complet perspectiva asupra posibilităților sistemului.

Cum să rulați aplicații Android pe Chromebook Flip C302?

Accesarea jocurilor și aplicațiilor din Google Play este foarte simplă. Prima dată trebuie să vedeți ce versiune de Chrome OS rulați. Accesați meniul setări de pe task bar, iar în partea superioară dați clik pe „about Chrome OS”. Aveți nevoie de versiunea 53 sau de una mai nouă pentru a rula aplicațiile Android. De asemenea, trebuie să rulați Beta Channel, iar pentru a verifica acest lucru trebuie să dați click din aceeași fereastră pe „more info”. După ce ați dat click pe „change channel” și ați selectat Beta va trebui să așteptați finalizarea updateului. Reporniți sistemul și aplicați modificările efectuate. Accesați din nou meniul setări, bifați căsuța „Enable Google Play Store Beta”, apăsați butonul „Agree” din fereastra Google Play Store, deschisă automat și gata! Acum puteți accesa aplicațiile din Google Play Store.

Dintre toate aplicațiile disponibile în Google Play Store nu toate sunt optimizate pentru laptop, de aceea Chromebook Flip C302 beneficiază de un ecran sensibil la atingere ce se poate roti la 360 de grade. Aflați mai multe despre modul în care puteți să rulați aplicațiile din Google Play Store, direct pe ASUS Chromebook Flip C302, vizionând clipul de mai jos.

Cum să rulați aplicații Android pe Chromebook Flip C302?