HomeDesktopuriVideo: ASUS VivoPC X M80 cel mai bun exemplu de miniaturizare a desktopului!
ASUS VivoPC X

Video: ASUS VivoPC X M80 cel mai bun exemplu de miniaturizare a desktopului!

ASUS VivoPC X M80 este un bun exemplu de miniaturizare a desktopului într-o formă restrânsă ca volum, fără a afecta performanțele generale. De regulă, încorporarea plăcii video într-un desktop compact s-a dovedit o adevărată provocare, căldura degajată de procesorul grafic fiind responsabilă de funcționarea anormală sau chiar defectarea unor componente. Proiectanții găseau de cuviință să subtacteze placa video și să reducă tensiunile de alimentare în încercarea de a păstra temperaturile sub control.

Astăzi, arhitecturile avansate, construite pe baza proceselor de litografie tot mai fine stau la baza unor sisteme puternice, de dimensiuni reduse. ASUS VivoPC X M80 este probabil cel mai bun exemplu în acest sens. Desktopul cu un volum de numai 5 litri este echipat cu procesor Intel Core de generația a 7-a și grafică NVIDIA din seria GeForce GTX 10, fiind total compatibil cu cei mai noi ochelari VR. Memorii RAM DDR4 2400MHz și SSD-ul M.2 SATA de 512GB oferă performanțele necesare pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv jocuri.

ASUS VivoPC X

ASUS VivoPC X

Sistemul compact integrează grafica avansată NVIDIA GeForce GTX 1060, oferind o eficiență energetică superioară și tehnologii de gaming inovatoare pentru o experiență VR extraordinară. În cazul noul ASUS VivoPC X M80, acceleratorul video GTX 1060 a fost construit direct pe placa de bază și nu pe o placă separată, așa cum se întâmplă în general.

VivoPC X suportă ecranele 4K UHD (3840 x 2160) și folosește NVIDIA G-SYNC pentru obținerea unor efecte vizuale fluide și rapide. G-SYNC sincronizează rata de refresh a ecranului cu cea a plăcii grafice GeForce GTX eliminând rupturile de cadre și latențele.

Prezentare: ASUS VivoPC X M80


Opțiunile de conectivitate sunt extinse și includ patru porturi USB 3.1 Gen 1 și două porturi USB 2.0 pentru casca VR, tracker, controler, tastatură și mouse. VivoPC X are două porturi HDMI și o ieșire DisplayPort pentru conectarea la TV sau la monitoarele compatibile G-SYNC.

ASUS VivoPC X va ajunde în țara noastră de la sfârșitul lunii aprilie 2017, la un preț de aproximativ 4000 de lei. Află mai multe destalii despre desktopul de gaming ASUS VivoPC X M80, accesând pagina: https://www.asus.com/Tower-PCs/ASUS-VivoPC-X/