HomeCampanii si concursuriConcurs: ZenBook UX305 și spațiul Zen
Blogwars Zenbook

Concurs: ZenBook UX305 și spațiul Zen

Anul 2016 începe cu o ediție specială a concursului BLOGWARS, desfășurată într-un format mai atractiv. Mai precis, avem șase bloggeri cu personalitate care concurează pe tema laptopului ASUS ZenBook UX305. Cei șase autori, ce scriu despre călătorii/tehnologie, au fost invitați să testeze modelul ZenBook (cel puțin) pe durata unei călătorii într-un spațiu la fel de Zen ca și portabilul.

ZenBook UX305 este un portabil ultra-ușor, foarte puternic, dar și foarte elegant. Cu o autonomie de peste 10 ore, ZenBook UX305 poate fi însoțitorul celor care petrec mult timp în afara biroului.

ASUS Zenbook UX305

ASUS Zenbook UX305

Concursul BLOGWARS vine în întâmpinarea cititorilor și a votanților cu două premii atractive. Marele trofeu este telefonul ZenFone Selfie, pe care îl poți câștiga dacă citești posturile și votezi unul sau mai multe articole, completând formularul disponibil în pagina blogwars.ro! Premiul secundar va fi un telefon ZenFone 2 Laser.

Cum poți participa la concurs?

Citește cele șase articole:

http://airlinestravel.ro/
http://extravita.ro/
http://www.imperatortravel.ro/
http://www.mihaijurca.ro/
http://www.nwradu.ro/
http://www.thetrends.ro/

Hotărăște-te pe cine vei susține (poți opta pentru un singur blog sau maxim trei). Completează formularul disponibil în pagina blogwars.ro, bifând preferatul/preferații!
Durata concursului/perioada de votare este până pe 14 martie 2016 la ora 12.00 – citește regulamentul concursului aici

 

Blogwars Zenbook