HomeStiriASUS a lansat linia completă de plăci de bază din seria 9
ASUS Gryphon Z97 Armor Edition

ASUS a lansat linia completă de plăci de bază din seria 9

ASUS a lansat o linie completă de plăci de bază construite în jurul chipsetului Intel seria 9, cu socket LGA 1150 și suport pentru procesoarele Intel din seria a patra și a cincea (cu nume de cod: Haswell, Haswell Refresh, Haswell Refresh K-series / Devil’s Canyon).

Noile plăci de bază oferă caracteristicile de marcă specifice seriilor Republic of Gamers (ROG), The Ultimate Force (TUF) și Workstation (WS), beneficiind de tehnologii exclusive ce maximizează potențialul chipseturilor Z97 și H97 pentru a oferi utilizatorilor o experiență mai bună, performanțe de top, stabilitate și opțiuni de upgrade.

Plăcile de bază ASUS din seria Z97

Plăcile de bază ASUS din seria Z97

“Încă de la înființarea companiei în anul 1989, ASUS se mândrea cu remarcabila calitate a plăcilor de bază. Astăzi, după 25 de ani, abordarea noastră ne-a transformat în cel mai bine vândut și în cel mai premiat brand de plăci de bază din lume. Luând în considerare opiniile și nevoile publicului de astăzi, suntem mândri să introducem o linie cuprinzătoare de plăci de bază sub mărcile ROG, TUF și Seria WS. Fie că e vorba de uz profesional, jocuri, creare de conținut, servere sau lucru de zi cu zi, plăcile noastre rezolvă orice sarcină”, a declarat Jackie Hsu, Vicepreședinte și Manager General de Vânzări al ASUS Open Platform Business Group.