HomeStiriPlăcile de bază ASUS cu chipset Z97 și H97
ASUS Z97-Pro

Plăcile de bază ASUS cu chipset Z97 și H97

Plăcile de bază Z97 și H97 sub marca ASUS dispun de un design deosebit cu un heat-sink circular, distinctiv pe cipul Platform Controller Hub (PCH) din noua generație, oferind caracteristici complete pentru utilizatorii care doresc să-și configureze un PC de înaltă performanță, o platformă puternică de gaming sau un centru multimedia.

Funcții de optimizare exclusive

Funcția 5-Way Optimization din Dual Intelligent Processors 5 optimizează performanța PC-ului printr-un singur click. Aceasta îmbunătățește varianta precedentă 4-Way Optimization prin Turbo App, ce ajustează setările pentru rețea și placa de sunet, împreună cu un control actualizat pentru ventilator, overclocking solid, economisirea energiei și alimentarea digitală.

Plăcile de bază ASUS beneficiază, de asemenea, de Crystal Sound 2 pentru un sunet impecabil și de facilitatea Turbo LAN ce reduce latențele conexiunii îmbunătățind experiența de joc.

În PC-urile multimedia de acasă, ASUS HomeCloud transformă hard disk-ul într-un mediu cloud privat. Funcția Wake-on-WAN integrată permite utilizatorilor să controleze PC-ul de la distanță cu ajutorul dispozitivelor inteligente. Utilizatorii pot transmite live conținut multimedia de la PC către orice dispozitiv.

Capacitatea de a interacționa wireless cu dispozitivele inteligente este îmbunătățită prin includerea dispozitivelor NFC Express 2 și a încărcătorului wireless pentru telefoane și tablete.

Plăcile de bază ASUS cu chipset Z97 și H97