HomeStiriReview Asus ROG POSEIDON-GTX780-P-3GD5 pe CrazyPC
Asus ROG POSEIDON-GTX780-P-3GD5

Review Asus ROG POSEIDON-GTX780-P-3GD5 pe CrazyPC

ASUS a construit întotdeauna plăci video ce și-au depășit cu mult rivalii în termeni de performanță. Modelele exclusiviste, fabricate în serii limitate, au fost dorite de majoritatea utilizatorilor avizi de performanță. Instrumentele de overclocking și posibilitățile de a crește frecvențele la un nivel inaccesibil variantelor de bază a convins mulți gamerii să aleasă ASUS.

Asus ROG POSEIDON-GTX780-P-3GD5

Asus ROG POSEIDON-GTX780-P-3GD5

Asus ROG POSEIDON-GTX780-P-3GD5 nu este numai o placă video, este o demonstrație de forță. După ce au pus la lucru placa video Asus ROG POSEIDON-GTX780-P-3GD5, redactorii de la CrazyPC declară despre acest model:

Ei bine, această implementare este cireașa de pe tort pentru cei care folosesc sistemele de răcire pe apă sau pentru orice gamer care caută o placă exclusivistă și care dorește să ruleze orice titlu la ora actuală fără probleme. O placă ROG după cum știți este constuită după un tipar anume iar orice cuvinte sunt de prisos.

Asus ROG POSEIDON-GTX780-P-3GD5

Review-ul complet al modelului Asus ROG POSEIDON-GTX780-P-3GD5 poate fi citit pe www.crazypc.ro/review-asus-rog-poseidon-gtx780-p-3gd5/