HomeStiriTelefoanele Zenfone vor intra pe piețele emergente
Asus Zenfone 4

Telefoanele Zenfone vor intra pe piețele emergente

ASUS pregătește intrarea pe piețele emergente a noilor telefoane din seria Zenfone. Primăvara este așteptată de toată lumea, însă fanii lumii mobile au mai multe motive pentru a fi nerăbdători. Primăvara aceasta se intra pe piață telefoanele ce au fost prezentate la Consumer Electronics Show 2014 și cele care vor fi prezentate la Mobile World Congress 2014.

Cele trei modele Zenfone: ASUS ZenFone 4 ( ecran de 4 inci), ASUS ZenFone 5 (ecran de 5 inci) și ASUS ZenFone 6 (ecran de 6 inci) sunt bazate pe o platformă Intel.

ZenFone 4 beneficiază de un ecran cu diagonala de 4 inci și de un procesor Intel Atom Z2520 la 1.2GHz, cu tehnologie Quad-Thread Hyper-Threading, ce ajută telefonul să răspundă prompt comenzilor utilizatorului.

Asus Zenfone 4

Asus Zenfone 4

ZenFone 5 are la bază un procesor Intel Atom Z2580, rapid și eficient, ce rulează la 2GHz. Ecran IPS de 5 inci ce redă o imagine superbă la rezoluție HD 1280 x 720 pixeli iar rama se îngustează până la 5.5mm, în partea cea mai subțire.

ASUS Zenfone 5

ASUS Zenfone 5 cu Android și interfață ZenUI

ZenFone 6 oferă de asemenea, un ecran HD ce măsoară 6 inci pe diagonală. Telefonul integrează puternicul procesor Intel Atom Z2580, tactat la 2GHz.

ASUS Zenfone 6

ASUS Zenfone 6

Telefoanele ASUS sunt puternice, stabile și accesibile, prețurile fiind croite de așa natură încât să concureze puternic orice alt producător.