HomeStiriLaptopul ASUS N750JV – În căutarea sunetului incredibil
Asus N750JV

Laptopul ASUS N750JV – În căutarea sunetului incredibil

Noua serie ASUS N a fost creată pentru audiofilii care doresc divertisment multimedia în timp ce se află în mişcare. Pentru a îmbunătăți şi a oferi cea mai bună exprienţă audio au fost aduse inovaţii atât hardware cât și software.

N750JV dispune de un ecran FullHD de 17.3 inci, acoperit cu un strat anti-glare. Imaginile sunt acum mai luminoase, iar culorile își păstrează naturalețea din orice unghi ai privi. Carcasa fabricată din aluminiu și touchpad-ul cu suprafață generoasă transformă fiecare atingere într-o experiență plăcută.

Asus N750JV

Asus N750JV

Versiunile de top ale seriei N750JV au la bază procesoarele Intel Core i7, deosebit de puternice și de fiabile. Tehnologia Intel Turbo Boost 2.0 oferă extra-putere atunci când este necesar prin creșterea frecvențelor de lucru. Aceasta permite nucleelor să ridice frecvența de funcționare la un nivel optim pentru rularea în bune condiții a aplicațiilor solicitante. Grafica NVIDIA GeForce GT 750 cu 4MB de memorie grafică DDR3 contribuie la redarea rapidă a imaginilor din jocuri precum și a clipurilor stocate în mediul cloud.

Calitățile multimedia ale laptopului sunt puse în valoare cu ajutorul tehnologie audio SonicMaster Premium dezvoltată împreună cu Bang & Olufsen ICEpower. Cele patru difuzoare redau un sunet incredibil, cu o plajă largă de frecvențe.

Asus N750JV - detaliu difuzor

Asus N750JV – detaliu difuzor

Tehnologia ASUS Super Hybrid Engine II redefinește modul sleep. Laptopul iese din hibernare în numai două secunde și poate sta în modul stand by până la două săptămâni. Utilizatorul poate verifica rapid o informație pe internet sau poate lucra la un proiect fără să mai piardă timp prețios cu inițializarea sistemului de operare.

În condiții de vizibilitate redusă, tastatura iluminată permite redactarea textelor fără a mai fi nevoie de o sursă externă de lumină. Laptopurile din seria ASUS N750JV sunt disponibile cu Free DOS sau Windows 8.

Prezentare seriei ASUS N

Laptopul multimedia N750JV poate fi achiziționat în România prin intermediul magazinelor virtuale, cum ar fi Cel.ro, Evomag.ro, PCgarage.ro sau Marketonline.ro.