HomeStiriZenbook Prime – în căutarea incredibilului (video)
ASUS Zenbook Prime

Zenbook Prime – în căutarea incredibilului (video)

Caută mereu incredibilul„. Aceasta este filosofia pe care ASUS o recomandă în noul spot publicitar pentru Zenbook Prime. Clipul ilustrează ultrabook-ul delicat și puternic în trei scenarii de utilizare care îi scot în evidență câteva dintre aspectele incredibile de care dispune.

Cu o grosime de numai 3 mm în cel mai subțire punct al său și o greutate nu mai mare de 1,1 kg, Zenbook Prime se potrivește perfect în mâna unui fotograf talentat. Ecranul său are un unghi de vizibilitate larg, de 178 de grade, care permite tuturor admiratorilor din jur să fure o privire către imaginile uimitoare realizate de utilizator.

Pentru cei cu un stil de viață activ, Zenbook Prime oferă o autonomie de până la două săptămâni, atunci când este în stand-by. Dacă graba este prea mare, ultrabook-ul nu va irosi timpul prețios. Funcția Instant On garantează ieșirea din stand-by în 2 secunde. Creatoarea de modă din clip se bucură și de un un plus de eleganță atunci când pășește pe podium cu un Zenbook la braț. Design-ul fin circular de pe carcasa metalică a ultrabook-ului îi poate impresiona chiar și pe critici.

În ceea ce privește sonorizarea, DJ-ul care alege un Zenbook Prime are la dispoziție sistemul de sunet, dezvoltat de ASUS alături de Bang & Olusfen, ce folosește tehnologia ASUS SonicMaster.

Urmăriți mai jos noua reclamă creată pentru Zenbook Prime:

ASUS Zenbook Prime

ASUS Zenbook Prime