HomeMediaPC News declară Padfone-ul cel mai ingenios produs al momentului
Review Padfone PC News

PC News declară Padfone-ul cel mai ingenios produs al momentului

Cu noile gadget-uri ASUS, nu mai este nevoie să te adaptezi plusurilor și minusurilor dispozitivului pe care-l deții pentru că el este proiectat să satisfacă toate nevoile tale. Cel mai bun exemplu în acest sens îl face hibridul Padfone – cel care poate fi atât telefon, cât și tabletă sau netbook.

Cei de la PC News s-au jucat cu un ASUS Padfone și au publicat un review care descrie în detaliu experiența utilizatorului cu noul device.

Review Padfone PC News

Telefonul este inima ansamblului și cel responsabil de puterea de calcul. ASUS a realizat un smartphone de top care poate concura cu lejeritate cu alte modele de primă clasă de pe piață. În operare îl ajută procesorul Qualcomm Snapdragon S4 8260A Dual-Core, tactat la 1.5 GHz. Cu un ecran Super AMOLED protejat de Gorilla Glass 2 și cu o ramă metalică, telefonul devine și foarte rezistent.

Review Padfone PC News

Combinat cu docking-ul tabletă și cu cel QWERTY, Padfone capătă un plus de capabilități și de autonomie, realizând astfel un ansamblu puternic care poate lua înfățișarea pe care o dorește utilizatorul.

„ASUS Padfone este cel mai ingenios produs al momentului și poate înlocui cu succes trei produse separate (smartphone,tabletă și netbook).”

PCNews.ro

Vă invităm să citiți review-ul în întregime pe PCNews.ro.