HomeProduseLaptopuriTOP 3 Laptopuri din 2021 potrivite pentru școală și multimedia

TOP 3 Laptopuri din 2021 potrivite pentru școală și multimedia

2021 ne-a adus câteva premiere în zona laptopurilor multimedia potrivite pentru școală și cursuri de la distanță, pentru editări foto-video pentru social-media. E vorba în special de implementarea ecranelor OLED pe laptopurile mainstream, aducând această tehnologie avansată într-o zonă accesibilă unui număr larg de utilizatori. Laptopurile au devenit mai compacte și mai subțiri, oferind performanțe mai bune, bazându-se pe noile generații de procesoare. Uite trei propuneri de laptopuri lansate în 2021, ideale pentru scenariile descrise mai sus.

Vivobook 15 OLED K513

ASUS Vivobook 15 OLED este un laptop recomandat pentru activități office și multimedia. Ecranul OLED de 15 inchi cu design NanoEdge redă imagini vii, luminoase, cu un contrast ridicat și o acuratețe ridicată a culorilor, acoperind 100% spectrul cinematografic DCI-P3. În plus, panoul OLED emite cu până la 70% mai puțină lumină albastră dăunătoare ochilor comparativ cu unul LCD, prin urmare Vivobook 15 OLED K513 este recomandat școlarilor pentru documentare și urmărirea cursurilor online.

Laptop ASUS Vivobook K513EA

Laptop ASUS Vivobook K513EA

Laptopul este disponbil în configurații cu procesoare Intel Core din generația a 11-a, placă video Iris Xe, stocare pe SSD NVMe™ PCIe 3.0 de 512GB și până la 16GB memorie RAM.

VEZI OFERTA ONLINE

VivoBook S14 S435EA

VivoBook S14 (S435) este un laptop ultra-ușor de 14 inchi, certificat Intel Evo, susținut de cele mai noi procesoare Intel Core din generația a 11-a, îmbunătățite cu tehnologia ASUS Intelligent Performance pentru creșterea performanțelor cu până la 40%. Având doar 1,3 kg și o grosime de 15,9 mm, VivoBook S14, cu carcasă integral metalică, este cel mai ușor model VivoBook de 14 inchi, cu un design ultra-compact și subțire, gata de acțiune oricând, oriunde.

ASUS VivoBook S14 (S435)

ASUS VivoBook S14 (S435)

Specificațiile puternice includ grafica Intel Iris Xe, până la 16 GB de memorie RAM, WiFi 6 îmbunătățit cu ASUS WiFi Master, SSD PCIe ce urcă în gamă până la 1 TB pentru stocare ultrarapidă și baterie de înaltă capacitate pentru autonomie de până la 17 ore.

VEZI OFERTA ONLINE

Vivobook Pro 15 OLED (M3500 / K3500)

Cu un stil modern și unic, laptopurile Vivobook Pro 15 OLED se evidențiază prin cele două opțiuni de culoare distincte, Quiet Blue sau Cool Silver, transmițând vibrații luminoase și pozitive.

Cu un ecran OLED NanoEdge 2,8K sau FHD de 15 inchi și cu un sunet impresionant certificat Harman Kardon, Vivobook Pro 15 OLED te va captiva indiferent că lucrezi sau te joci.

Vivobook Pro 15 OLED K3500 Quiet Blue

Vivobook Pro 15 OLED K3500 Quiet Blue

Laptopurile sunt recomandate atât pentru divertistment multimedia, cât și pentru transpunerea ideilor creative în mesaje vizuale pe social media. Prin urmare, dacă ești un comunicator activ în mediul online, cu acest laptop îți vei putea edita rapid postările tale creative pentru cât mai multe reacții pozitive din partea urmăritorilor tăi.

Aceste laptopurile ultra-stilate te ajută să-ți atingi adevăratul potential, dispunând de cele mai recente procesoare mobile AMD Ryzen 5000 H sau Intel Core™ i7, de grafica NVIDIA GeForce RTX 3050, sistemul de răcire cu două ventilatoare și conexiunea ultra-rapidă WiFi 6.

VEZI ONLINE