HomeProduseLaptopuriVânătoarea de reduceri: -200 lei pentru ROG Zephyrus G14 GA401IHR cu AMD Ryzen 7
ROG Zephyrus G14 GA401

Vânătoarea de reduceri: -200 lei pentru ROG Zephyrus G14 GA401IHR cu AMD Ryzen 7

Vânătoarea noastră de reduceri a ajuns pe terenul jocurilor PC, unde am descoperit un trofeu de 14 inchi. Cum am putea să-l numim altfel, dacă Zephryus G14 a fost desemnat cel mai bun laptop compact de gaming în 2020, iar saga lui a contiuat în aceeași direcție odată cu refresh-urile de procesoare. Cei care au avut alte planuri financiare între timp sau pur și simplu au fost ceva mai răbdători au acum posibilitatea de a ochi o super-promoție, parte din campania Revoluția Prețurilor de la eMAG.

Cu acest Zephyrus G14 dotat cu procesorul octa-core AMD Ryzen 7 4800HS la 2.9 GHz și o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1650, te vei putea juca în condiții bune de oriunde și vei putea îndeplini rapid toate sarcinile de utilizare zilnică. Cele patru difuzoare redau un sunet extraordinar cu ajutorul soluției Dolby Atmos pentru o experiență captivată în filme, jocuri și muzică.

Modelul de la promoție are o carcasă cu design Eclipse Gray și un ecran cu rezoluție WQHD la 120Hz. Panoul include tehnologia de sincronizare adaptivă, ce sincronizează rata de reîmprospătare cu rata de afișare a cadrelor de către GPU pentru eliminarea artefactelor și implicit, pentru o experiență mai fluidă în gaming. În plus, marginile ultra-subțiri îți mențin atenția concentrată asupra acțiunii de pe ecran.

VEZI OFERTA ONLINE

Vezi un clip cu Zephyrus G14