HomeProduseLaptopuriGamerii se întorc și ei la școală, cu laptopuri noi

Gamerii se întorc și ei la școală, cu laptopuri noi

Tinerii se întorc la școală pentru un nou an de studiu. Am putea spune că foarte mulți gameri trec acum la programul de toamnă, unul cu mai multe restricții privind divertismentul și cu prioritate pe materia școlară. Cum gamingul va rămâne în peisaj și mereu prezent în mintea adolescentului, un laptop nou pentru școală poate fi totodată unul nou de gaming, care oferă în plus și toată puterea de calcul de care au nevoie jocurile moderne.

Așa că am săpat un pic și am descoperit pentru tine trei variante de laptopuri de gaming aflate la promoție până pe 27 septembrie, care pot fi un cadou de vis pentru elevul silitor din familie, dar și pentru gamerul care se ascunde în el. Cu siguranță, dacă ești părinte, vei deveni instantaneu „părintele anului”, venind rândul copilului să dovedească ce inspirată investiție ai făcut atunci când va veni să-ți arate carnetul de note la sfârșitul anului :)

ASUS TUF Gaming F15 (2022)

Laptop ASUS TUF Gaming F15

Laptop ASUS TUF Gaming F15

Acest laptop TUF Gaming a fost reproiectat în 2022, fiind cu 4,5% mai mic decât modelul anterior. Inclusiv logoul TUF a fost reinterpretat, atât în varianta reliefată, cât și în cea tăiată cu laserul. În ciuda dimensiunilor reduse, TUF Gaming F15 găzduiește un touchpad mai mare cu 26% decât versiunea anterioară și are accente inspirate din animații și indicatori în patru direcții.

Orice misiune poate fi jucată cu ușurință pe Windows 11 grație procesorului Intel Core™ i7-12700H de a 12-a generație și memoriei de până la 16 GB DDR 5 la 4800 MHz.Putereaa plăcii grafice GeForce RTX™ 3070 își va spune cuvântul în jocuri, iar mulțumită comutatorului MUX, se reduce latența și crește performanța în medie cu 5-10%. Când biblioteca de jocuri se umple, slotul M.2 NVMe PCIe Gen 4×4 SSD liber permite upgrade-ul spațiului de stocare.

Acompaniat de o soluție de răcire completă, procesorul are 14 nuclee și 20 de fire de execuție fiind tactat la o impresionantă viteză de 4,76 GHz pentru a trece cu ușurință prin cele mai solicitante sarcini. Grafica din jocuri este rulată fluid, cu FPS-uri ridicate în multe jocuri moderne, chiar și la 1440p. Cu o tehnologie bazată pe inteligență artificială, precum DLSS, jocurile vor rula la FPS-uri și mai mari.

Sistemul de răcire al lui TUF Gaming F15 folosește ventilatoare Arc Flow™ cu 84 de pale. Noul design cu grosime variabilă are un dublu beneficiu, crescând presiunea aerului în timp ce reduce turbulențele, îmbunătățind astfel performantele de răcire, fără zgomot suplimentar.

Vezi oferta online

ROG Strix G16 (2023) G614

Laptop ROG Strix G16

Laptop ROG Strix G16

Poți randa mai multe cadre și câștiga mai multe jocuri cu noul Strix G16 și Windows 11 Pro. Echipat cu un procesor Intel Core™ i9-13980HX de a 13-a generație și cu un GPU pentru laptop NVIDIA GeForce RTX 4080 cu un TGP maxim de 175 W cu Dynamic Boost, concurența va fi dominată în toate jocurile de ultimă generație. Susținut de un comutator MUX dedicat și de suportul NVIDIA Advanced Optimus, Strix G16 deblochează adevăratul potențial al hardware-ului său. Cu o stocare SSD PCIe Gen4x4 și până la 32GB de memorie RAM DDR5 la 4800MHz, bibliotecile de jocuri mari și sesiunile intense de multitasking sunt floare la ureche pentru această mașină de jocuri.

Componentele de top necesită putere, mai ales atunci când vine vorba de maximizarea performanței GPU-ului tău. Alimentat de NVIDIA DLSS 3, de arhitectura ultra-eficientă Ada Lovelace și de tehnologiile Max-Q, GPU-ul pentru laptop NVIDIA GeForce RTX™ 4080 este complet dezlănțuit cu un TGP maxim de 175W cu Dynamic Boost.

Cu NVIDIA Advanced Optimus, laptopul poate direcționa automat cadrele de la GPU-ul discret direct către afișaj folosind un comutator MUX, ocolind grafica integrată. Această direcționare îmbunătățește performanța cu 5-10% față de mașinile fără comutator MUX, asigurându-te că ai parte de cea mai bună experiență de joc – totul fără a fi nevoie să atingi un singur buton.

Nu poți învinge inamicul dacă nu-l vezi venind. Strix G16 are opțiuni de panou ultra-rapide pentru fiecare scenariu, asigurându-te că nu vei pierde niciun moment. Pentru prima dată, această mașină de 16 inchi oferă un ecran Nebula QHD la 240Hz. Cu un panou 16:10 cu o luminozitate de 500 de niți, o acoperire 100% DCI-P3 și timpi de răspuns de 3ms, Strix G16 are o precizie perfectă a pixelilor, chiar și în cele mai frenetice schimburi de focuri. Strix G16 este disponibil, de asemenea, cu un panou Full HD 165Hz, fiecare opțiune oferind culori fantastice, Dolby Vision, suport Adaptive-Sync și un raport ecran/corp de 90% pentru o experiență de joc și de vizionare stelară.

Vezi oferta online

ROG Zephyrus M16 (2023)

Laptop ROG Zephyrus M16

Laptop ROG Zephyrus M16

Pentru cea mai bună claritate a mișcării și a imaginii, ROG Zephyrus M16 oferă un afișaj ROG Nebula Display QHD+ de 16 inchi, cu o rata de reîmprospătare de 240Hz și o luminozitate de 500 de niți, la care se adaugă un raport ecran/corp incredibil de 92%.

Copilul tău se va putea bucura de portabilitate și versatilitate fără a sacrifica puterea de joc în Windows 11 Pro. ROG Zephyrus M16 accelerează jocurile și multitasking-ul cu un procesor Intel Core™ i9-13900H de a 13-a generație și cu un GPU pentru laptop NVIDIA® GeForce RTX™ 4090. Cu un comutator MUX dedicat, NVIDIA Advanced Optimus și suport G-SYNC, fiecare joc rulează la performanțe maxime, fără tearing.

Alimentat de NVIDIA DLSS 3, de arhitectura ultra-eficientă Ada Lovelace și de tehnologiile Max-Q. GPU-ul NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 pentru laptop este complet dezlănțuit cu un TGP maxim de 150 W, datorită celor 25 W suplimentari disponibili cu Dynamic Boost. Cu NVIDIA® Advanced Optimus, laptopul poate direcționa automat cadrele de la GPU-ul discret direct către afișaj folosind un comutator MUX, ocolind grafica integrată.

ROG Zephyrus M16 se bazează pe ani de experiență în domeniul răcirii inteligente pentru a împinge neîncetat limitele a ceea ce este capabil un laptop ultra-portabil. Tehnologia Tri-Fan și radiatorul unic cu lățime completă elevează M16 de la un simplu laptop subțire și ușor la o adevărată mașină de gaming. Compusul termic din metal lichid Thermal Grizzly, un modul termic unic Tri-Fan și capacitatea de a rămâne complet silențios cu tehnologia de răcire ambientală de 0dB mențin Zephyrus M16 în vârful de lance al răcirii.

În plus, o veste bună pentru umerii copilului tău este că portabilitatea nu a fost sacrificată pentru puterea de joc de nivel flagship. Cântărind sub 2,1 kg și având o grosime mai mică de 20 mm, este o plăcere să călătorești alături de M16.

Vezi oferta online