HomeCum să...Cum poți administra laptopul în ProArt Creator Hub
Laptopul ProArt Studiobook si aplicatia ProArt Creator Hub

Cum poți administra laptopul în ProArt Creator Hub

Laptopurile ASUS destinate creatorilor avansați sunt însoțite de panoul de control ProArt Creator Hub. Acesta nu înlocuiește MyASUS, ci adaugă instrumente de configurare specifice necesare  utilizatorilor profesioniști din domeniul vizual.

Din cadrul aplicației, poți calibra cu ușurință culorile, ajusta și monitoriza setările privind performanța și răcirea. De asemenea, poți optimiza fluxul de lucru, setând Task Group-uri și configurând meniul rotativ al instrumentului ASUS Dial sau după caz, ASUS DialPad.

Interfața principală permite alegerea profilului de funcționare a ventilatoarelor: Standard, Performance sau Full Speed. Poți vedea rotațiile ventilatoarelor dedicate răcirii procesorului și plăcii video. În privința procesorului, poți vedea nivelul de încărcare, frecvența curentă și temperatura. Dintr-o singură privire, afli și ce procent din memoria RAM este în utilizare sau care este spațiul liber pe SSD.

ProArt Creator Hub (captura de ecran)

ProArt Creator Hub (captura de ecran)

Secțiunea Color Calibration te ghidează în procesul de calibrare a culorilor, însă vei avea nevoie de un instrument separat X-Rite i1 Display Pro. După câteva minute, poți vedea raportul, salva și aplica noul profil de culoare pentru a te asigura că ecranul redă imagini cu cele mai fidele culori. Aplicația salvează istoricul calibrărilor.

Configurarea Task Group

Un Grup de Task-uri (Task Group) permite lansarea simultană a mai multor aplicații necesare într-un anumit flux de lucru. Astfel, la începutul unei activități poți deschide cu o singură comandă programele necesare. Anterior, trebuie să configurezi mai multe Task Group-uri cu programele conexe sau complementare într-o activitate anume.

Așa poți salva timp și intra direct în atmosfera de lucru, ajungând mai repede la nivelul tău maxim de concentrare.

ProArt Creator Hub

ProArt Creator Hub

Din secțiunea Control Settings poți configura meniul rotiței ASUS Dial sau ASUS DialPad.

Urmărește un video despre configurarea și folosirea rotiței ASUS Dial

Aplicația are de asemenea, un modul de configurare și update, din care poți face actualizările necesare imediat cum devin disponibile.