HomeReduceri și oferte specialeEști proaspăt utilizator de Zenbook 14X OLED? Poți avea acces gratuit la Adobe Creative Cloud timp de 3 luni!
Promoție Adobe Creative Cloud pentru Zenbook 14X OLED

Ești proaspăt utilizator de Zenbook 14X OLED? Poți avea acces gratuit la Adobe Creative Cloud timp de 3 luni!

Dacă ești proaspătul posesor al unuia dintre modelele Zenbook 14X OLED (UX5400, UX5401/UM5401) sau al unui Zenbook 13 OLED (UM325), știi deja că ai un laptop excelent pentru multiple scenarii de utilizare. Ce s-ar putea să nu știi este că ai la dispoziție în mod gratuit pe o perioadă de trei luni instrumentele avansate din suita Adobe Creative Cloud. Poți beneficia de ofertă dacă îți înregistrezi laptopul în promoția „ASUS disponibil acum cu Adobe Creative Cloud”, care continuă să fie dedicată și anul acesta creatorilor de conținut.

Modelele UX5400 și UX5401/UM5401 dotate cu ecrane OLED 4K sau 2,8K sunt cele mai noi adiții din seria Zenbook pe piața românească. UX5400 integrează ScreenPad – ecranul secundar ce-ți sporește productivitatea, iar UX5401 are NumberPad, tastatura virtuală care simplifică introducerea de date numerice. Ambele au procesoare Intel Core din generația a 11-a,  dar dacă preferi platforma AMD există  UM5401 cu procesor AMD Ryzen din seria 5000.

La rândul său, ZenBook 13 OLED se remarcă prin suplețe și dispune de procesoare AMD Ryzen™ 7 5800Uși un uimitor ecran FHD OLED HDR NanoEdge, care redă imagini ultra-vii și realiste. Fiind cel mai ușor laptop OLED AMD din lume, cu o greutate de doar 1,14 kg, acest laptop oferă o portabilitate remarcabilă, oriunde te-ai afla.

Promoția bundle continuă în 2022

Lansată anul trecut, promoția oferă abonamente pe trei luni și pe o lună la Adobe Creative Cloud celor care au cumpărat produse eligibile începând cu data de 1 august 2021 și va continua și anul acesta, până la data de 15 septembrie 2022. Procesul de revendicare a început la data de 14 septembrie 2021 (ora 19:00) și se va încheia pe 15 Noiembrie 2022 (ora 18:59).

Obiectivul comun al ASUS și Adobe este de a se asigura că profesioniștii creativi de astăzi sunt echipați cu hardware-ul și software-ul puternic de care au nevoie pentru a-și aduce la viață cele mai bune idei. Așa că, în special cei care fac primii pași în această direcție, vor aprecia promoția gândită de cei doi reputați producători, care oferă acces la peste 20 de aplicații creative de top pentru sistemele desktop și pentru platformele mobile.

La finalul perioadei de valabilitate a abonamentului gratuit, poți accesa în continuare Adobe Creative Cloud All Apps sau alte produse Creative Cloud prin achiziționarea unui abonament la prețul curent. Dacă nu îți reînnoiești abonamentul, acesta se consideră anulat.

Alege oferta cea mai potrivită pentru tine

Abonamentul Adobe Creative Cloud include 100 GB spațiu de stocare, Adobe Portfolio, Adobe Fonts și multe altele. ASUS Dial și Panoul de control, spre exemplu, îi ajută pe creatori să navigheze intuitiv în Adobe Photoshop, Lightroom, After Effects și Premiere Pro. Adobe Creative Cloud îți oferă întreaga colecție de aplicații creative Adobe pentru desktop și mobil, de la cele esențiale, precum Adobe Photoshop, până la uneltele inovative de genul Adobe XD. Vei primi, de asemenea, șabloane încorporate pentru a-ți accelera proiectele și a-ți îmbunătăți abilitățile.

Abonamentul pe trei luni la Adobe Creative Cloud poate fi obținut cumpărând un laptop ASUS eligibil din seria pentru creatori, inclusiv ProArt Studiobook și Zenbook 14X OLED. Premiile au o valoare de până la 238,47 de dolari. Pentru a vedea întreaga listă de produse eligibile, te rugăm să citești secțiunea Produse Eligibile de pe site-ul promoției.

Cum să revendici abonamentul gratuit

Abonamentul tău gratuit la Adobe Creative Cloud poate fi revendicat prin intermediul paginii ofertei ASUS, sau, dacă este vorba de achiziția unui laptop sau a unui sistem desktop, prin aplicația MyASUS sau fereastra pop-up a acestei aplicații.

Pentru a folosi aplicația MyASUS va trebui să ai un ID ASUS, pe care îl poți crea foarte ușor cu ajutorul unui asistent. Odată ce te-ai logat, apasă „Redeem NOW!” („Revendică ACUM!”) și nu uita să selectezi „Înregistrează produsul în contul meu”, după care urmează instrucțiunile care vor apărea pe ecran. Înregistrarea produsului se face completând numărul de serie și codul de verificare și apoi încărcând o copie a chitanței primite la achiziția produsului.

Ulterior, vei primi un email de confirmare de la ASUS, cu un URL unic Adobe Creative Cloud cu ajutorul căruia îți vei putea revendica premiul.