HomeProduseLaptopuriLaptopul ExpertBook B5 Flip: o afacere excelentă!
ExpertBook B5 Flip_B5402F în modul cort

Laptopul ExpertBook B5 Flip: o afacere excelentă!

Seria de laptopuri ultra-ușoare ExpertBook B5 îmbină în mod fericit un superb design minimalist și utilitar cu caracteristici de performanță optimizate nu doar pentru munca la birou, ci și pentru divertismentul din orele libere. Iar modelul ExpertBook B5 Flip (B5402F) pe care ți-l propunem azi este un laptop convertibil, cu ecran rabatabil la 360°, oferind cea mai bună portabilitate, flexibilitate și claritate a imaginilor.

Design compact, cu elemente funcționale

Cu un ecran extins de 14 inchi, ExpertBook B5 Flip vine cu o carcasă minimalistă, cu finisaje de mare precizie și o greutate extrem de mică pentru un dispozitiv din această clasă. Atât capacul superior, cât și cel inferior sunt tăiate din aluminiu pur, în timp ce zona din jurul tastaturii este fabricată dintr-un aliaj de magneziu și aluminiu. Materialele de calitate superioară și construcția atent cizelată mențin greutatea la doar 1,25 kg, asigurând însă o rezistență mai mult decât adecvată pentru rigorile utilizării zilnice la birou sau în deplasare.

Cele două balamale ErgoLift rezistente permit rabatarea la orice unghi până la 360°, permițându-ți să-l folosești în multiple moduri, de la modul cort pentru vizualizarea optimă a conținutului multimedia, la modul plat, care se pretează foarte bine activităților colaborative sau unei prezentări făcute unui client sau la modul tabletă, care facilitează scenarii de utilizare  în regim de mobilitate, spre exemplu într-o călătorie.

ExpertBook B5 Flip_B5402F - un laptop convertibil pentru afaceri

ExpertBook B5 Flip_B5402F – un laptop convertibil pentru afaceri

Configurații robuste și bine gândite

Încă de când îl scoți din cutie, ExpertBook B5 Flip este pregătit să-ți ofere performanțele de care ai nevoie, cu un procesor care urcă în gamă până la un Intel Core i7 cu grafică Iris Xe, nu mai puțin de 48 GB de RAM și WiFi 6E, asigurând un calcul rapid și receptiv, performanțe grafice superbe și rețele wireless ultra-rapide. Sistemul oferă o capacitate de stocare de până la 2 TB, pe două SSD-uri care suportă și tehnologia RAID 0/1 pentru o funcționare mai rapidă sau o fiabilitate îmbunătățită a datelor.

Conectivitate fără compromis: Thunderbolt 4, microSD, Ethernet și HDMI

Modelele din seria ExpertBook B5 au o vastă ofertă de porturi I/O, pentru a asigura o conectivitate perfectă cu o mare varietate de dispozitive, atât moderne, cât și mai vechi.

Fiecare model include Thunderbolt 4 de ultimă generație, cu suport pentru interfața USB4 de nivel următor, facilitând viteze de transfer de date de 40 Gbps și oferind ieșire triplă de afișare 4K și încărcare rapidă. La asta se adaugă un cititor de carduri microSD, un port Ethernet, un port USB Type-A și o ieșire HDMI. Ai la dispoziție și un port Ethernet RJ45 integrat, cu o adresă MAC unică pentru gestionarea ușoară a dispozitivului.

Ecran tactil superb, rabatabil la 360°

Ecranul cu care este dotat acest laptop are o luminozitate excelentă, redând imagini clare și realiste și este finisat cu un strat anti-reflexie, pentru a preveni reflexiile care pot distrage atenția utilizatorului. Ecranul lui B5 Flip este sensibil la atingere și acceptă atât introducerea cu degetul, cât și cu ajutorul stylus-ului opțional încorporat, adaptându-se la la orice nevoie. Stylus-ul, care are locașul său dedicat, este întotdeauna la îndemână, o încărcare de numai 15 secunde oferind suficientă energie pentru 45 de minute de utilizare.

ExpertBook B5 Flip_B5402F cu stylus

ExpertBook B5 Flip_B5402F cu stylus

Funcții eficiente și securitate robustă

Utilizatorii din mediul de afaceri au la dispoziție o gamă largă de caracteristici, care îmbunătățesc atât productivitatea, cât și securitatea. Fiecare model din seria ExpertBook B5 este pregătit pentru conferințe profesionale, având o tastă de comenzi rapide pentru a activa microfonul bidirecțional cu anulare a zgomotului asistată de AI, o funcție care utilizează tehnici sofisticate de învățare automată pentru a asigura comunicații clare. Tehnologia include atât o funcție în amonte pentru a filtra zgomotul din jurul vorbitorului, cât și o funcție în aval pentru a elimina zgomotul de la persoana de la celălalt capăt al conversației.

ASUS NumberPad este, de asemenea, opțional pe B5 Flip. Tastatura numerică iluminată cu LED-uri este perfectă atunci când trebuie să introduci cifre. Software-ul inteligent îți permite să controlezi cursorul mouse-ului chiar și atunci când NumberPad este activat.

ExpertBook B5 Flip_B5402F

ExpertBook B5 Flip_B5402F

Securitatea în afaceri este un alt aspect esențial al noilor modele ExpertBook B5. Acestea beneficiază de funcții de securitate robuste, pentru a preveni orice scurgeri de date confidențiale și private. Un senzor de amprentă integrat, o cameră IR pentru autentificarea facială, un capac pentru camera web și un cip TPM 2.0 opțional țin atacatorii departe de datele tale private. Există chiar și o fantă de blocare Kensington integrată, ceea ce facilitează o securizare rapidă și ușoară.

Rezistență peste standardele militare americane

Viața pe drumuri poate fi destul de dură, așa că noul ExpertBook B5 Flip a fost proiectat pentru a satisface și a depăși cele mai exigente cerințe ale industriei, inclusiv standardul militar american ultra-riguros MIL-STD 810H. Asta asigură supraviețuirea sistemului în orice situație extremă, de la temperaturi de îngheț la căldura arzătoare a deșerturilor și la șocuri de mare viteză, precum și la loviturile de zi cu zi. Înainte de lansare, laptopurile ASUS sunt supuse unor teste interne foarte stricte, inclusiv teste de presiune asupra panoului sau teste de șocuri și de cădere, pentru o asigurare de durabilitate serioasă. Chiar și tastatura are o serioasă durabilitate, rezistând la orice scurgeri de lichide sau stropiri accidentale.

Dacă erai în căutarea unui instrument de lucru care să poată fi folosit și în afara biroului, oferindu-ți performanțe și rezistență excelente, precum și versatilitate în multiple scenarii de utilizare, ASUS tocmai ți-a rezolvat dilema. Felicitări!