HomeCum să...Cum să personalizezi ROG Phone 5s Pro cu animații pe ecranul ROG Vision
ROG Phone 5s Pro cu ecranul ROG Vision

Cum să personalizezi ROG Phone 5s Pro cu animații pe ecranul ROG Vision

Dintre toate funcțiile spectaculoase ale noului telefon de gaming ROG Phone 5s Pro, ecranul ROG Vision este cireașa de pe tort. ROG Vision poate transmite stilul tău personal, căci poți seta chiar tu animația afișată pe spatele telefonului.

Află cum poți folosi editorul încorporat pentru a crea animații în funcție de preferințele tale.

Poți activa ROG Vision atunci când intri în jocuri, când activezi modul X, pornești ecranul, conectezi încărcătorul și accesoriile ROG Phone sau primești un apel.

Animațiile posibile pe ecranul ROG Vision

Animațiile posibile pe ecranul ROG Vision

Personalizarea pe care o poți face chiar tu este simplă și intuitivă. După ce atingi pictograma Armory Crate din partea de jos a ecranului de pornire, setezi ROG Vision în poziția „Pornit” și telefonul se va aprinde și animația va clipi pe ecranul din spatele telefonului. Dacă apeși animația din mijloc, vizualizarea se va schimba în peisaj și vei vedea diferitele opțiuni de afișare. De menționat că ROG Vision acceptă ecranele alb-negru și / sau color, în funcție de modelul telefonului.

Pentru a crea propria animație personalizată, selectează un mod și atinge animația. Apoi, atinge + în colțul din dreapta sus. Fereastra pop-up care apare afișează opțiuni personalizate: Efecte imagine, Efecte text, Semnătură. Apoi poți aplica diferite culori, fonturi și filtre după introducerea textului. Când ai terminat, atinge SALVARE. Animația va fi stocată în lista glisantă, iar cu „Aplicare” o poți activa pe ecranul ROG. Have fun!

OFERTA ONLINE: Ia-ți cel mai tare telefon de gaming

Urmărește un clip video despre ROG Vision