HomeProduseLaptopuri7 motive să alegi laptopurile ASUS pentru crearea de conținut
ProArt Studiobook 16 / Pro 16 OLED

7 motive să alegi laptopurile ASUS pentru crearea de conținut

ASUS are în prezent cea mai cuprinzătoare ofertă de laptopuri destinate creatorilor de conținut, oferind opțiuni pentru toate cerințele din domeniu, în funcție de nivelul de pregătire și complexitatea activității, de specificul activităților de editare ori de bugetul disponibil. Seriile Vivobook Pro, Zenbook Pro și ProArt Studiobook cuprind numeroase configurații dotate cu procesoare puternice Intel sau AMD și plăci grafice dedicate cu suportul driverelor Nvidia Studio.

Ecran OLED superior de nivel cinematografic

Ecranele ASUS OLED redau peste un miliard de culori, acuratețea fiind validată PANTONE și verificată Calman, iar coeficientul Delta E mediu fiind mai mic ca 2. Datorită naturii componentelor speciale organice care emit lumină, ecranul OLED reduce emisiile de lumină albastră dăunătoare cu până la 70% comparativ cu ecranele LCD, ceea ce-ți va proteja ochii, reducând riscul unor deteriorări la nivelul retinei, un lucru extrem de important pentru un creator ce petrece foarte mult timp în fata ecranului.

Cele mai puternice componente pentru performanțe de top

Laptopurile ASUS pentru creatori integrează cele mai puternice procesoare ale momentului cu un număr mare de nuclee și fire de execuție, pentru oferind o capacitate masivă de procesare și cadrul perfect pentru multitasking. Acestora li se adaugă plăci grafice dedicate NVIDIA RTX și tehnologia termică exclusivă ASUS IceCool capabilă să mențină performanța la un nivel ridicat într-un mod stabil și la temperaturi cât mai joase cu putință.

Silențiozitate în operare

Pentru a-ți pune creativitatea în practică ai nevoie să atingi nivelul maxim de concentrare, fără elemente care să te perturbe în timpul muncii. Cu un laptop ASUS creat pentru creatori beneficiezi de silențiozitatea dorită, personalizând profilul ventilatoarelor. În modul Standard zgomotul de funcționare rămâne sub nivelul de 40 decibeli.

Gamă cuprinzătoare de porturi

Un astfel de laptop poate fi perceput drept mașinăria de creație sau uzina unui profesionist din domeniu. Prin urmare, interconectările cu periferice diverse, medii externe de stocare, monitoare extinse, imprimante sau alte aparate de producție trebuie să fie rapide și stabile. Tocmai de aceea, ASUS oferă o paletă largă de porturi I/O, inclusiv Thunderbolt 4, WiFi 6 si SD Express 7.0.

Optimizare software pentru profesioniști și ofertă bundle Adobe Creative Cloud

Laptopurile ASUS pentru creatori beneficiază de drivere NVIDIA Studio și sunt testate de ISV (Independent Software Vendors) inclusiv Adobe, Autodesk, Solidworks și alți dezvoltatori de aplicații creative. În acest mod se asigură compatibilitatea pe mai multe platforme și buna interoperabilitate cu alte echipamente.

Mai mult, fiecare laptop ASUS pentru creatori beneficiază de o ofertă bundle Adobe. În funcție de model, achiziția laptopului permite valorificarea gratuită a unui abonament Adobe Creative Cloud pentru o lună sau 3 luni. Adobe Creative Cloud cuprinde peste 20 de aplicații creative de top pentru sistemele desktop și platformele mobile, alături de 100GB spațiu de stocare în cloud, Adobe Portfolio, Adobe Fonts samd.

Mai multe detalii aici.

Instrumente dedicate pentru creatori

ASUS a inovat mereu fluxul de creație. A inclus pe laptopurile sale instrumente inovatoare precum ASUS Dial, ASUS DialPad, ecranul secundar ASUS ScreenPad Plus și panoul de control și optimizare ASUS ProArt Creator Hub.

Grad de rezistență la standarde militare

Munca intensă nu e ferită de surprize. Laptopul creatorului trebuie să fie performant, dar și fiabil și rezistent, pentru a depăși provocările activităților contidiene: alunecări de pe masă, scăpări la transport, zgârieturi etc. Notebookurile ASUS sunt testate în mod riguros, peste uzanțele din industrie, și sunt certificate prin standarde militare, ca MIL-STD-810G. Toate portabilele ASUS sunt supuse unor încercări în medii neprietenoase, cu valori extreme ale altitudinii, temperaturii și umidității.