HomeProduseLaptopuriASUS Zenbook S 13 Flip OLED UP5302: eleganță în orice postură
ASUS Zenbook S 13 Flip OLED UP5302

ASUS Zenbook S 13 Flip OLED UP5302: eleganță în orice postură

Laptopurile convertibile au fost dintotdeauna niște mașinării elegante, întrucât au nevoie de un profil cât mai suplu pentru a putea funcționa în toate cele 4 scenarii: laptop clasic, tabletă, stand sau cort. Superbul convertibil ultra-ușor ASUS Zenbook S 13 Flip OLED (UP5302) este o dovadă vie a acestui lucru. Dacă nu crezi, poți face clic pe butonul de mai jos și vei obține unul pentru a vedea cu ochii tăi nivelul la care a ajuns.

Vezi oferta online

Pe cât de elegant pe atât de puternic, acest companion digital perfect te poate însoți oriunde și este echipat cu o versatilă balama EgroLift 360°, o baterie de mare anduranță și o conectivitate excelentă. Ochii tăi, în special, vor aprecia ecranul tactil strălucitor OLED, în format 16:10 și cu rezoluție 2,8K, care este validat PANTONE pentru fidelitatea culorilor și are o acoperire de 100% a gamutului de culoare cinematografic DCI-P3.

ASUS Zenbook S 13 Flip OLED

ASUS Zenbook S 13 Flip OLED

Sub „capotă” accelerează un procesor Intel® Core™ de generația a 12-a, acompaniat de un cip grafic integrat Intel Iris® Xe, o combinație care asigură o performanță excelentă în toate scenariile de utilizare. Nici sistemul de sunet nu dezamăgește, fiind unul Dolby Atmos® certificat de Harman Kardon, care oferă un sunet multidimensional captivant.

Proiectat pentru versatilitate fără efort, Zenbook S 13 Flip OLED îți permite să lucrezi sau să te distrezi în orice mod dorești: laptop, cort, stand, tabletă sau orice altă stare intermediară. Cheia este balamaua de înaltă precizie ErgoLift 360°, care a fost supusă multor teste de tortură pentru a se asigura o fiabilitate și o liniște sufletească maxime.

ASUS Zenbook S 13 Flip OLED

ASUS Zenbook S 13 Flip OLED

Zenbook S 13 Flip OLED este și deosebit de portabil grație designului, care îi conferă și o versatilitate excelentă. Laptopul cântărește doar 1,1 kg și are o grosime de 14,9 mm, așa că este perfect pentru a-l lua după tine oriunde, pentru a fi productiv și creativ.

ASUS este lider în inovația în materie de rețele wireless și a creat standardul ASUS WiFi Master Premium pentru a se asigura că laptopurile lor oferă performanțe WiFi superioare în orice situație. Zenbook S 13 Flip OLED dispune de cea mai recentă tehnologie WiFi 6E, care încarcă conținutul online într-o clipită. Prin intermediul aplicației MyASUS, poți activa WiFi SmartConnect, care se conectează automat la cel mai bun semnal WiFi și la hotspoturile mobile cunoscute.