HomeProduseLaptopuriASUS a implementat noi funcții în ProArt Creator Hub – VIDEO
ProArt Creator Hub

ASUS a implementat noi funcții în ProArt Creator Hub – VIDEO

Sistemele ProArt destinate creatorilor profesioniști beneficiază de panoul de control ProArt Creator Hub, în care orice utilizator poate să calibreze culorile redate de ecran, să ajusteze setările de performanță ale răcirii, să monitorizeze starea sistemului și să optimizeze fluxul de lucru – mai ales dacă laptopul în cauză dispune de ASUS Dial.

Odată cu versiunea V1.2.19.0, ASUS a implementat noi funcții în acest tablou de bord.

Modul FullSpeed

  • Utilizatorul poate opta pentru modul de răcire Full Speed atunci când are taskuri grafice intense.

Setări de control

  • Noua funcție Control Settings permite personalizarea panoului de control ASUS pentru a lucra cu aplicațiile Adobe. Astfel, controllerul rotativ ASUS Dial poate fi configurat pentru utilizarea eficientă în aplicațiile Adobe preferate, inclusiv Photoshop, Lightroom Classic, Premiere Pro, After Effects și Illustrator. ASUS a adăugat și suport pentru aplicațiile Microsoft Office, pentru aplicații de divertisment și pentru browsere.

Optimizarea performanței

  • Noua funcție de optimizare a performanței permite eliberarea spațiul de stocare ocupat cu fișiere inutile. Funcția Clean Files include Disk Cleanup pentru a găsi fișiere inactive ce pot fi șterse și File Manager pentru căutarea fișierelor mari după dimensiune.

Urmărește noile funcții ProArt Creator Hub în acest video

NU RATA: Află mai multe despre laptopul ProArt Studiobook Pro 16 OLED