HomeRecomandariAccesorizează laptopul ASUS ExpertBook cu SimPro Dock 2
ASUS SimPro Dock 2

Accesorizează laptopul ASUS ExpertBook cu SimPro Dock 2

Laptopul e o soluție excelentă de lucru în condiții de mobilitate, dar pentru activitatea la birou ai putea avea nevoie de configurații mai convenabile, care implică unul sau mai multe monitoare mari. Sigur, poți conecta laptopul direct la un afișaj extern, dar există și o soluție foarte ușor de folosit care îți aduce mult mai multe beneficii. Dacă te regăsești printre posesorii unui notebook ASUS ExpertBook (seriile P CML, B, L) te poți bucura de un accesoriu dedicat, care îi va spori funcționalitățile.

ASUS SimPro Dock 2 este un dock elegant și compact, care îți simplifică operațiunea de conectare a laptopului ASUS ExpertBook (fiind compatibil cu seriile P CML, B și L). Printr-un singur cablu USB , vei putea alimenta laptopul, să îl conectezi la rețea și la periferice, bucurându-te de multitasking pe până la patru monitoare, inclusiv un afișaj de până la 8K. De asemenea, stația de andocare are integrat un cititor Smart Card.

Vezi oferta online

Pe lângă conectarea ușoară la rețeaua prin cablu, SimPro Dock 2 te ajută să îți gestionezi partea IT a companiei și să îți menții informațiile în siguranță și productivitatea ridicată, cu funcții precum MAC address pass-through , dezactivarea porturilor de la distanță și Wake-on-LAN.

ASUS SimPro Dock 2

ASUS SimPro Dock 2

Un total de cinci conexiuni USB asigură conectivitate ușoară și compatibilitate cu o gamă largă de periferice, inclusiv hard disk-uri externe, imprimante și scanere. Are, de asemenea, Thunderbolt™ 3 pentru viteze de transfer de date ultra-rapide de până la 40 Gbps, încărcare rapidă de până la 6A și ieșire video. Există chiar și USB 3.2 Gen 2 Type-A, care poate încărca rapid dispozitive de zi cu zi, precum smartphone-uri și tablete.

Aplicații Smart Card

Cu un cititor Smart Card încorporat, SimPro Dock 2 permite autentificarea și securitatea utilizatorilor pentru o serie de aplicații de afaceri, de la tranzacții financiare pe bază de card, până la verificarea identității în scopul completării informațiilor fiscale, ori acces la datele personale de pe site-urile guvernamentale.

ASUS SimPro Dock 2

ASUS SimPro Dock 2

SimPro Dock 2 îți simplifică și îți eficientizează întreaga viață digitală, dar mai are un beneficiu deloc de neglijat și anume designul minimalist, pentru care a obținut și un premiu Good Design Award 2022. Designul relativ sobru, dar cu elemente șic precum marginile rotunjite, asigură o integrare perfectă în orice ambient, fie că vorbim de mediul profesional al unui birou sau interiorul comod și primitor de acasă.

Vezi oferta online