HomeProduseLaptopuriASUS TUF Gaming FX505DD – super oferta pentru gaming pe laptop
ASUS TUF Gaming FX505DD

ASUS TUF Gaming FX505DD – super oferta pentru gaming pe laptop

TUF Gaming FX505 este laptopul perfect ce rezistă fără probleme în cazul unui regim de utilizare intensă. Seria oferă funcții avansate disponibile într-o carcasă compactă, ce afișează un design cu linii angulare. Gama include multiple configurații, inclusiv cu procesoare AMD Ryzen, cum e cazul celei recomandate mai jos.

Modelul TUF Gaming FX505DD-BQ104 dotat cu ecran cu diagonală de 15,6”, procesor AMD Ryzen 5 3550H, 8GB memorie RAM DDR4, stocare pe SSHD de 1TB și placă video GeForce GTX 1050 de 3GB are un preț competitiv.

Vezi oferta pentru laptopul de gaming FX505DD

ASUS TUF Gaming FX505 este înainte de toate un sistem de gaming, robust și fiabil, proiectat să se descurce în jocurile cu grafică de excepție. Tastatura inspirată de sistemele desktop are tehnologie Overstroke pentru control rapid și precis. Tastele sunt iluminate printr-un sistem RGB, în timp ce tastele WASD sunt evidențiate pentru a fi mai ușor de identificat chiar și atunci când ne aflăm în iluminare scăzută.

Echipat cu un ecran NanoEdge de nivel IPS de ultimă generație și durabilitate certificată la standardele militare MIL-STD-810G, TUF Gaming FX505DD oferă o experiență cativantă în jocuri, la un preț accesibil.

Ecranul NanoEdge îți captează atenția cu un ecran cu margini subțiri, de numai 6,5mm, un nivel de realism superior într-un pachet mult mai compact. Rata rapidă de refresh, ce urcă până la 144Hz, contribuie la afișarea acțiunilor ce se derulează cu viteză într-un mod foarte fluid, fără cadre rupte, incomplete sau tremur de imagine. Acoperirea de 100% a spațiului de culori sRGB și unghiurile largi de vizualizare asigură culori puternice și consistente, chiar și atunci când privim ecranul din unghiuri extreme.

ASUS TUF Gaming FX505DD