HomePrezentari videoVIDEO: ASUS ZenFone Max Pro (M1) un super telefon cu o super baterie – Vezi prezentarea!
Prezentare video ASUS ZenFone Max Pro M1

VIDEO: ASUS ZenFone Max Pro (M1) un super telefon cu o super baterie – Vezi prezentarea!

ASUS ZenFone Max Pro (M1) este următoarea generație de telefoane inteligente, echipate cu cea mai nouă platformă Snapdragon 636, alimentată de o baterie supra-dimensionată, ce-i oferă o autonomie sporită. Max Pro M1 reprezintă rezultatul unei evoluții ce a dus la modele tot mai bune și puternice, ce-și mențin prețul accesibil. Dar să vedem de unde vine și cum a evoluat ZenFone Max Pro (M1)

Urmărește prezentarea video pentru ZenFone Max Pro M1

Vezi ofertele pentru modelul ZenFone Max Pro M1!

Seria Max a debutat în anul 2015, Zenfone Max fiind primul model ce-și propunea să aducă mai multă autonomie pe telefoanele inteligente. În perioada aceea, un smartphone suferea foarte mult la acest capitol, iar combinația dintre un procesor însetat alăturat unei baterii ineficiente nu oferea o autonomie mai mare de o zi. După Zenfone Max au urmat alte modele precum Zenfone 3 Max, Zenfone 4 Max, iar anul acesta Zenfone Max Pro M1.

Platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 636

Zenfone Max Pro M1 este o nouă generație de telefoane mobile ce au la bază platforma mobilă Snapdragon 636, aflată în spatele unui ecran în format 18:9, cu diagonala de 6 inci și rezoluția Full HD+. Deși are o diagonală mare, Max Pro M1 poate fi ținut mai ușor în mână pentru că telefonul este mai îngust, grație formatului ecranului. Bateria de 5000mAh nu contribuie la creșterea gabaritului pentru că e întinsă pe o suprafață mai mare. Datorită acestei combinații, apreciată de cei care folosesc intensiv telefonul, autonomia în regim de așteptare se poate întinde până la 35 de zile.

ASUS ZenFone Max Pro (M1) ZB602KL

ASUS ZenFone Max Pro (M1) ZB602KL

Procesorul Snapdragon 636 este pe cât de puternic pe atât de eficient. Utilizatorii nu vor realiza modul în care va funcționa acest procesor pentru că absolut toate aplicațiile vor rula extrem de fluid, fără latențe, la un nivel grafic perfect. Fotografiile și imaginile arată mai bine datorită contrastului mare și a luminozității sporite.

Pentru cei care preferă autentificarea rapidă cu ajutorul amprentei, există un senzor digital, foarte precis. Nu în ultimul rând, Max Pro M1 este construit din metal solid, având un corp solid, prelucrat cu precizie ce-i conferă un aspect luxos.