HomeProduseLaptopuriASUS dezlănțuie forța creativă cu noile Zenbook-uri
ASUS ZenBook 13 UX333

ASUS dezlănțuie forța creativă cu noile Zenbook-uri

ASUS a prezentat la IFA 2018 o nouă serie ZenBook, de portabile ultra-ușoare, ce include modele cu diagonala de 13,14 și 15 inci. Noile modele au fost prezentate sub sloganul „Unleash Your Creative Power” („Dezlănțuie-ți forța creativă”) și păstrează din spiritul ASUS „In Search of Incredible” („În Căutarea Incredibilului”).

ASUS ZenBook 13, 14 și 15 introduc uimitorul ecran ASUS NanoEdge, cu ramă foarte subțire pe toate cele patru laturi pentru un raport ecran/corp fără rival, de până la 95% și o experiență de vizualizare fără margini. Designul ultracompact, care încorporează mecanismul ErgoLift, ce permite înclinarea tastaturii pentru utilizarea mai confortabilă, oferă fiecărui laptop cea mai redusă amprentă din clasa sa.

ASUS ZenBook 14_UX433 NumberPad

ASUS ZenBook 14_UX433 NumberPad

ZenBook 13 și 14 introduc o nouă tastatură numerică, exclusivă, NumberPad, ce constă într-un keypad tactil, iluminat LED, integrat în touchpad. Noile modele dispun de o gamă completă de componente de înaltă performanță, inclusiv cel mai recent procesor quad core Intel Core i7, cu integrare Wi-Fi Gigabit, optimizat pentru standardul Intel Wireless-AC 9560 și grafică ce urcă în gamă până la NVIDIA GeForce GTX 1050 Max- Q. Memoria RAM poate ajunge până la 16GB.

ASUS dezlănțuie forța creativă cu noile Zenbook-uri