HomeProduseLaptopuriROG Zephyrus M – performanță elevată
ROG Zephyrus

ROG Zephyrus M – performanță elevată

ASUS ne prezintă un nou set de imagini cu unul dintre cele mai interesante laptopuri de gaming, ce beneficiază de un design revoluționar.

ROG Zephyrus M (GM501) păstrează elementele principale ale predecesorului său, dar beneficiază de un hardware actualizat, ce are la bază procesoarele Intel Core din generația a opta și grafica NVIDIA GeForce GTX 1070. Ecranul de nivel IPS are o rată de refresh de 144Hz și un timp de răspuns de numai 3ms, fiind totodată sincronizat cu acceleratorul grafic prin intermediul tehnologiei NVIDIA G-SYNC. Această tehnologie afișează fiecare cadru pe ecran imediat ce a fost generat de placa video, reîmprospătarea imaginii fiind sincronizată cu viteza plăcii video. În acest fel cadrele jocului sunt fluide, acțiunea decurge cursiv, iar precizia jucătorului crește, mai ales în jocurile foarte dinamice, unde este necesar un timp de răspuns foarte scurt.

ROG Zephyrus M – performanță elevată

Sistemul este menținut la parametri ideali de funcționare de un sistem de răcire avansat ce presupune ridicarea laptopului și crearea unui spațiu între masă și corpul acestuia. Spațiul nou creat îmbunătățește fluxul de aer cu 32% și reduce temperaturile cu 20%, comparativ cu sistemele de răcire clasice. Această inovație a permis integrarea unei configurații hardware net superioare altor laptopuri de gaming, fără a crește gabaritul exterior al portabilului.

Bineînțeles, pe lângă acceleratorul grafic, direct răspunzător de performanțele în jocuri, ASUS a montat un SSD M.2 NVMe PCIe 3.0 de 512GB și un hard disk hibrid Seagate FireCuda de 1TB.