HomeDesktopuriDesktopul ROG Strix GL12 pune în valoare cele mai titrate plăci video
ROG Strix GL12

Desktopul ROG Strix GL12 pune în valoare cele mai titrate plăci video

Desktopurile de gaming pot beneficia de cele mai puternice componente hardware datorită spațiului interior generos și a sistemelor de răcire cu lichid. Eficiența sistemelor de răcire cu lichid permite atingerea unor frecvențe mai mari de lucru și implicit a unor performanțe mai ridicate în jocuri. Cum cei mai mulți utilizatori preferă jocurile derulate la rezoluții cât mai înalte, chiar 4K dacă acest lucru este posibil, ASUS a dorit să pună cu adevărat în valoare cele mai titrate nuclee grafice.

ROG Strix GL12 este un desktop de gaming conceput să să potrivească cerințelor tot mai mari ale utilizatorilor pentru performanțe crescute în jocuri. Noul model este echipat cu un procesor Intel Core i7 din generația a 8-a, supratactat din fabrică (până la 4.8GHz pentru cele șase nuclee) și de grafica NVIDIA GeForce GTX 1080 pentru performanțe incredibile în jocuri. Alături de acestea, utilizatorul poate găsi un sertar de extensie și un alt sertar pentru înlocuirea rapidă a SSD-ului. ROG Strix GL12 are un design neconvențional cu linii angulare, agresive în zona frontală a carcasei, un panou lateral transparent și un set de lumini Aura Sync.

ROG GL12

ROG GL12

Utilizatorii pot personaliza efectele luminoase ale panoului frontal apelând la nu mai puțin de 16 milioane de culori cu câteva efecte prestabilite. Prin panoul transparent se pot vedea componentele interne, incluzând blocul de răcire cu lichid și un logo luminos ROG. Pe lângă ROG Strix GL12, toate desktopurile și laptopurile ce dispun de Aura Sync le vor permite utilizatorilor să sincronizeze efectele luminoase cu tastaturile, mousii, căștile și alte accesorii pentru un aspect consistent care să reflecte stilul personal și acțiunea de pe ecran.

Teaser video: ROG Strix GL12